#Mke

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması 06:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Tuzla’da yaşanan kokuya ilişkin İGDAŞ, İtfaiye, İSKİ, AKOM, UMKE, İl Çevre Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekiplerinin bölgede araştırmalarının devam ettiği kaydedildi. İBB'den yapılan son..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Kerim Delibalta & Mil Savior - Kaderim Ellerimde 03:11

Kerim Delibalta & Mil Savior - Kaderim Ellerimde

Söz & Müzik: Kerim Delibalta & Mil Savior Düzenleme: erdemkeys Yönetmen: Yusufcan Özbilen..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Mehdi Çiftçi - Deli Yağmurlar Yağar 04:15

Mehdi Çiftçi - Deli Yağmurlar Yağar

Gecelerun koynuna girdum senden habersuz Ay üstümi örtti da ben yine kaldum sensuz Deli yağmurlar yağar (Oooy) Yağmurlarda yanarum (Oooy) İçun içun sevdanı (Oooy) Yüreğume katarum (Oooy) Yalnızlık şimdi sessiz bir..

Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta Patlayan Şarkı #OFFİCİALVİDEO 03:24

Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta P

Söz müzik Metin Sönmez Aranjör İshâk ışık Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bikin... Daha fazlası için kanalımıza abone olunuz... Subscribe to our channel for more... اشترك للحصول على المزيد Bê destûr kopî kiri..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Nikka - Boll mo 03:51

Nikka - Boll mo

Mke rrejt kur mke thon qe mdon e ki me kon i njejt a e din ti sa shume a e din ti sa shume ke vlejeejt per mu amo tash kurgjo so e njejte ahh jom nxehh sonte per ty po pi ejj jom nxehh ti sedin sa shum ti se din..

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı 00:40

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı

Yaşlı bir iş adamı genç bir namkene aşık olur. Yaşlar ve kariyerler ne kadar farklı olsa da Aşkın Kanunu Yoktur. Filmin Adı: Aşkın Kanunu Yoktur..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında 03:41

Sahil Güvenlik Komutanlığı'Nın İlk Kadın Bot Komutanı Görev Başında

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ilk kadın sahil güvenlik bot komutanı dümen başında. Üsteğmen Esra Çamkerten, TCSG GÜVEN Gemisinde Arama Kurtarma Subayı ve Silah Subayı olarak görev yaptıktan sonra İstanbul Grup Komutanlı..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları 03:49

Sanal Terapist İle Dertleri Anlatmanın Yolları

Hiç tanımadığınız biriyle sırlarınızı paylaşmak daha kolay olabilir. Bunun en kolayı da anonim olarak bir chatbotu terapistiniz yapmanızdır Çünkü travmalar anonimken daha kolay anlatılıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serenat, Sen ayrı trende ben ayrı garda -)) çok beğeneceksiniz .... 01:00

Serenat, Sen ayrı trende ben ayrı garda -)) çok beğeneceksiniz ....

Kedinin aşkı ses harika sen ayrı trende ben ayrı garda yollar aşkımıza gölge düşürdü Sen leyla ben mecnun olsaydımkediden serenat haydi seyredelim :-D bir mecnun daha .....

  • Cowboy tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı 05:44

Tunca Köprüsünden nehre düşen 1 kişiyi AFAD ekipleri bot ile kurtardı

Edirne'de Tunca Köprüsünde nehre düşen 1 kişiyi kurtarmak için AFAD, İtfaiye, UMKE, polis ve sağlık ekipleri alarma geçti, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda yaralanan şahıs bot yardımıyla çıkartıldı...