#Mukaddes pekin başdil

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi 00:52

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi

Dünya 31 Ocak akşamı yeni bir doğa harikasına böyl etanıklık etti. Süper mavi kanlı ay tutulması dünyayı böyle etkiledi.Ay 152 yıldan bu yana ilk kez bu kadar büyük , yakın ve kırmızı gözlemlenebildi. Burası Çin'in başke..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Deniz Gezmiş Kimdir ? 05:44

Deniz Gezmiş Kimdir ?

28 Şubat 1947'de Ankara'nın Ayaş ilçesinde doğdu. Dedeleri Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil köyündendir. Babası Ilıca (Aziziye), Erzurum nüfusuna kayıtlı ilköğretim müfettişi Cemil Gezmiş, annesi ise Erzurum'un Tor..

Unutkanlığın Nedenleri Ve Tedavisi Nelerdir 04:55

Unutkanlığın Nedenleri Ve Tedavisi Nelerdir

Prof. Dr. Nahit Motavallı Mukaddes: Unutkanlığın tedavisi vardır.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: İslam'ın Doğru Anlatılmasında Diyanet'in Büyük Görevi Var 01:08

Başbakan Yıldırım: İslam'ın Doğru Anlatılmasında Diyanet'in Büyük Göre

Başbakan Yıldırım, Mukaddes dinimiz İslam'ın doğru anlaşılmasında, doğru anlatılmasında Diyanet İşleri Başkanlığımızın büyük görev ve sorumlulukları vardır. dedi...

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh ) 06:44

Osman Öztunç Türkün Türküsü (Jöh Pöh )

TÜRK'ÜN TÜRKÜSÜ Türk oğluyum, Türk olarak ölürüm Kanım Türk'tür, dilim Türkçe, sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim İslam, içim Türk'tür, Özüm Türk Türk'e karşı kim olursa karşım var Arş ileri, arş ile..

  • Ömer tarafından
  • 1.805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir oyun 01:05

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir o

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlığı’na seçilen Donald Trump'ın, Washington yönetiminin 1979'da diplomatik ilişkilerini kestiği Tayvan'ın Devlet Başkanı Tsai Ing-wen ile telefonda görüşmesi Çin'in tepkisini çekti..

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Gülümse Yeter 24.Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Gülümse Yeter 24.Bölüm Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları Gülümse Yete..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri 12:20

Kolonya Cumhuriyeti - Gala Görüntüleri

Filmin galasına ünlüler akın etti.Film 21 Nisanda sinema severlerle buluştu. Güldür Güldür yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, yine aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği bu absürt komedide başro..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin'den Çin'de Piyano Resitali 00:40

Putin'den Çin'de Piyano Resitali

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uluslararası işbirliği için Yol ve Kuşak Forumu'na katılmak üzere gittiği Çin'in başkenti Pekin'de piyano çaldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Yılmaz Rakibine Tokat Attı! 01:00

Burak Yılmaz Rakibine Tokat Attı!

Pekin Guoan forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Çin Süper Ligi'nde oynadıkları Jiangsu Suning maçının bitiş düdüğünün ardından çıkan kavga sonrası kırmızı kart gördü...

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak Şehir 04:49

Yasak Şehir

1420 Yılında , Ming Hanedanlığı'nın İmparatoru (1368-1644) taht üzarinde ki güvünü sağlamlaştırma çabası Çin'in başkentini, günümüzde Pekin olarak bilinen kuzeyde ki bir bölgeye taşıdı. Orada şu an 720 bin metrekarelik ..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Man of Tai Chi Film İzle 1:45:14

Man of Tai Chi Film İzle

Man of Tai Chi hd izle, Amerika ve Çin ortak yapımı olan aksiyon filminde Reeves aynı zamanda başrolde de yer alıyor. Matrix serisinden dövüş sahnelerine aşina olan sanatçıyı, dövüş sanatları üzerine odaklı bu filmde köt..

  • Tv Series tarafından
  • 4.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce