#Müslümanlar

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Bayram Kolisi Hazırladı 00:43

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Bayram Kolisi Hazırladı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau yine tüm samimiyetiyle Müslümanlar için bayram kolisi hazırladı. Bayram kolisi hazırlayan Trudeau bir de mesaj yayınladı: Bayram, Ramazan boyunca kazanılan ruhsal gelişim ve kazanımlar iç..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmaz Yangın Srebrenitsa 01:57

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa

Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekatı nın bir parçası olarak Srebrenitsa'yı işgal etti. Sırp ordusu, kısa süre içerisinde 8 binden fazla Müslüman'ı katlederek, II. Dünya Savaşınd..

Myanmar Arakanlı Müslümanları  Terörist  İlan Etti 00:57

Myanmar Arakanlı Müslümanları Terörist İlan Etti

Myanmar'da zulüm ve baskı altında olan Arakanlı Müslümanlar, yayınlanan dua görüntüleri sebebiyle Myanmar hükümeti tarafından 'terörist' olarak adlandırıldı. Arakanlı Müslümanların evleri yakıldı yıkıldı, köylerinden ter..

Arakan'da 3 Günde 2 İla 3 Bin Müslüman Katledildi 00:36

Arakan'da 3 Günde 2 İla 3 Bin Müslüman Katledildi

Avrupa Rohingya Konseyi Sözcüsü Dr. Schug, Myanmar'ın Arakan eyaletinde son 3 günde ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda 2 ila 3 bin Müslüman'ın katledildiğini söyledi. Schug, bu katliamdan sadece bir erkek çocuğun..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Dünya  Myanmar'a Kör ve Sağır 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Myanmar'a Kör ve Sağır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığının 3. yılı nedeniyle düzenlenen programda sunucu Oğuz Haksever'in sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Arakan'daki Müslümanlar..

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali 01:13

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali

Arakanlı Yusuf bebek… Babasının kucağında çıktığı uzun yolculuktan sonra Türk Kızılayı tarafından verilen şerbeti içiyor. Dakikalarca şerbeti doya doya içen Yusuf bebek, şerbetin bittiğini fark edince, son bir umutla bab..

Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu 01:29

Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu

Myanmar yönetiminin Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamları ABD ve Kanada'da protesto edildi...

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

Hayırlı Cumalar Dileyen Dünya Güzeli 00:07

Hayırlı Cumalar Dileyen Dünya Güzeli

Cuma günü biz müslümanlar için diğer günlerden daha değerlidir. Bu önemin farkında olan bu güzel kızda hayırlı cumalar dilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma 01:31

Kudüs Zirvesi Sonrası Erdoğan'dan Tarihi Konuşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Zirvesi'nin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında İslam dünyasına seslendi. Erdoğan, Müslümanlar çaresiz değildir. İman varsa imkan da vardır. Rabbimizin inayetiyle bu mücadelemizi ba..

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Arakan'da Müslümanlara Yönelik Zulüm Hala Devam Ediyor' 01:32

'Arakan'da Müslümanlara Yönelik Zulüm Hala Devam Ediyor'

Avrupa Rohingya Konseyi (ERC) kurucularından İbrahim Muhammed, Arakanlı Müslümanlar krizi hakkında, Bangladeş'e geçmeyen ve Arakan'da kalanlar bize, Müslümanlara yönelik zulmün devam ettiğine dair haber yolluyor. dedi...

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü 02:18

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için 25 bin barınma ünitesi taahhütünde bulunduklarını, ancak yer tahsisi konusunda sürecin yavaş işlediğini bildir..

Arakanlılar Güvence Olmadan Evlerine Dönmek İstemiyor 00:52

Arakanlılar Güvence Olmadan Evlerine Dönmek İstemiyor

Myanmar'da uğradıkları zulümden canlarını zor kurtararak Bangladeş'teki kamplara sığınan Arakanlı Müslümanlar, güvence verilmeden topraklarına geri dönmek istemiyor...

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Londra'da Yaşayan İnsanlar Ramazan Bayramı Hakkında Ne Düşünüyor 07:23

Londra'da Yaşayan İnsanlar Ramazan Bayramı Hakkında Ne Düşünüyor

YouTuber Yunus Dalgıç, Londra'da yaşayan sokaktaki insanlara mikrofonu uzattı. Ramazan Bayramı ve Müslümanlar hakkında düşüncelerini belirten Londralı insanları dinliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüman Ve Gayrimüslimler Kundaklanan Camii İçin Kenetlendi 01:03

Müslüman Ve Gayrimüslimler Kundaklanan Camii İçin Kenetlendi

Müslüman Ve Gayrimüslimler Kundaklanan Camii İçin Kenetlendi İzle..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.459 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı? 02:24

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı?

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa, Müslümanlar için ayrı bir yere sahip. Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz? sorusu yöneltildi. İşte İsrailli Yahudilerin ver..