#Müşteri memnuniyeti

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler 00:36

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler

Dünyaca tanınmış fast food şirketinin Kaliforniya'daki şubesinde müşteri ve çalışan arasında yumrukların konuştuğu bir kavga yaşandı. O anları bir müşteri cep telefonuna kaydetti...

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Erkeğe Hunharca Dalan Hatun 01:24

Erkeğe Hunharca Dalan Hatun

Veresiye defterinin kabarması nedeniyle işletme sahibi ile müşteri arasında yaşanan tartışma sonucu müşteri olan kadın işletme sahibine dalmış (:..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü! 01:50

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü!

İstanbul Avcılar’da alışveriş yapmak için bir dükkana giren kadın müşteri, aldığı eşyalara indirim yaptıramayınca ortalığı birbirine kattı. Önce tezgahta duran kolonya şişesini tezgahtara atmaya çalışan kadın müşteri, ba..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

İlk Defa Uykuluk ve Kelle Söğüş Yiyen Hatunlar 00:42

İlk Defa Uykuluk ve Kelle Söğüş Yiyen Hatunlar

Yeni Tatlar Deneyen Kızların Memnuniyeti..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi 01:20

Erdoğan Sudanlı Gençlere Ali İmran Suresiyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hartum Üniversitesi fahri doktora töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sudanlı gençlerin muhabbetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ali İmran Suresi 110. ayetini okudu...

İlkay'ı Mutlu Eden Haber 00:50

İlkay'ı Mutlu Eden Haber

İlkay Buharalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan ziyaretinde Sevakin Adası isteğini hatırlattı. Buharalı, bu haberden duyduğu memnuniyeti böyle anlattı....

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seda Bakan Arif V 216'nın Başarısı Hakkında Konuştu 03:32

Seda Bakan Arif V 216'nın Başarısı Hakkında Konuştu

Rol aldığı ‘Arif V 216’ filminin gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren ünlü oyuncu, “Gişede 3 milyona yaklaştık, film çok güzel. Ben 6 kez izledim, gurur duyduğum bir iş oldu” dedi...

  • BETA tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara nakliyeciler sitesi  0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat 05:14

Ankara nakliyeciler sitesi 0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat

https://www.ankaracaglayantasimacilik.com/ sitemizden bize yani kaliteli hizmete ulaşabilirsiniz telefon numaramız -0 535 843 90 31nkaliteli taşımacılık evden eve nakliyat işlerinde birinci sınıf işcilik siz müşterilerim..

Ankara nakliyeciler sitesi  0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat 2:04:21

Ankara nakliyeciler sitesi 0 535 843 90 31 çağlayan nakliyat

https://www.ankaracaglayantasimacilik.com/ sitemizden bize yani kaliteli hizmete ulaşabilirsiniz telefon numaramız -0 535 843 90 31nkaliteli taşımacılık evden eve nakliyat işlerinde birinci sınıf işcilik siz müşterilerim..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜRKÇE 01:59

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜ

Otellerde, müşterilerin birazını kullanıp bıraktığı kişisel temizlik malzemeleri, başka ülkelerde hijyen ürünü ihtiyacı olanlara umut olabilir mi? İngiltere'de Clean Conscience adlı yardım kuruluşu, otellerden bu ürünler..

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1000 Derece ile CoCa Cola Patlatmak 07:09

1000 Derece ile CoCa Cola Patlatmak

Coca Colaya 1000 derece ateşi basan amaçsız bir video izliyoruz arkadaşlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal Reklam 04:00

En Basit Şeyler En Önemli Hale Gelebiliyor: Samsung'tan Aşırı Duygusal

Samsung Hindistan oldukça duygusal bir reklam videosuna imza attı. Oldukça basit bir hikaye ile muhteşem bir mesaj veren markanın videosu da hak ettiği değeri görmüş gözüküyor. Himalaya Dağları'nın eteklerinde yaşasanız ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce