#Nevşehir

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz 00:47

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Mezhep ve meşrep farklılıklarını kaşımak isteyenlere dur diyeceğiz. dedi. Kurtulmuş, Nevşehir'de 54'üncü Ulusal, 28'inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma töreninde konuştu...

Ejderha Gören Çoban 04:15

Ejderha Gören Çoban

Nevşehir'de ejdarha gördüğünü iddia eden bir çobanın görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. 2011 yılında yaşanan olay Kapadokya TV ekibi tarafından görüntülenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Yolculuk 00:27

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Yolculuk

Nevşehir’de bir gencin hareket halindeki motosikletin üzerinde yaptığı hareketler akıllara durgunluk verdi...

  • JET TV tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

Küçük Kız Traktör Kasasından Böyle Düştü 00:54

Küçük Kız Traktör Kasasından Böyle Düştü

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde hareket halindeki traktörün kasasında ayakta duran küçük kızın düşmesi bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak 00:46

Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde ilginç ve komik olay,Kapadokya Havalimanı'nda çalışmayan özel jeti havalimanı personelleri iterek çalıştırmaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu 03:50

Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu

Nevşehir Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Şişini al gel gönülleri örmek için' kampanyası çerçevesinde kadınlar tarafından örülen 700 atkı ve bere ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı...

10 GÜNDÜR ARANIYORDU 00:43

10 GÜNDÜR ARANIYORDU

10 GÜNDÜR ARANIYORDU..

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları 01:25

Kapadokya’da Kartpostallık Kar Manzaraları

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Mart ayında yağan kar ile birlikte peribacaları beyaza büründü. Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gece saatlerinde başlayan kar ya..

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..