#Opera

Balerin ve Afacan Mucit – Ballerina 2016 Türkçe Dublaj izle 1:29:07

Balerin ve Afacan Mucit – Ballerina 2016 Türkçe Dublaj izle

Yetim olan Félicie Milliner sakin bir köyde yaşamakta olan küçük bir kızdır. Ancak Felicie'nin büyük bir hayali vardır, o da bir balerin olabilmektir. Bunun yolunun köyde kalmaktan geçmediğini bilen küçük kız kırsal Brit..

  • PengoTV tarafından
  • 27.738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi 00:52

2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi

Stylish isimli tarayıcı eklentisi Google Chrome, Firefox ve Opera'da kullanılan ve Facebook dahil birçok sitenin arayüzünü özelleştirmenize yardımcı olan bir uygulama. Fakat, 2 milyondan fazla indirilen uygulamanın kulla..

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Sa ma saruti 03:42

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Sa ma saruti

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) E aproape de opt Si s-a incins Tot sufletul De asteptat Minute m-ai copt La telefon Cand ai sunat Am tremurat Sper ca nu ai uitat adresa mea Cobor eu la parter Tu ai aflat de mul..

Astor Piazzolla - Libertango 04:16

Astor Piazzolla - Libertango

Şarkı Sözleri: My liberty loves me and I give it my entire being. My liberty unlocks the prison of my bones. My liberty becomes offended if I am content with being afraid. My liberty, when unclothed, loves me perfectly..

Plajda Aşka Geldi Deniz Çakır'ı Öpücüklere Boğdu 02:34

Plajda Aşka Geldi Deniz Çakır'ı Öpücüklere Boğdu

Atv’deki ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yıldızı Deniz Çakır, Bodrum-Gümüşlük’te tatildeydi. Oyuncu önceki gün Marmaris’e geçip 4 aydır aşk yaşadığı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile buluştu. Aşıklar plajda b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazıl Say - Turkish March (Türk Marşı) 02:54

Fazıl Say - Turkish March (Türk Marşı)

Wolfgang Amadeus Mozart - Piano Sonata No 11 in A - Major, K.331 III. Alla Turca – Allegretto The last movement, Alla Turca , popularly known as the Turkish March , is often heard on its own and is one of Mozart's be..

  • PengoTV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat 00:33

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat

opera..