#Pandemi

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar neden bayilerden daha yüksek 04:18

Araç fiyatlarında fırsatçılık mı yapılıyor- Galerilerdeki fiyatlar ned

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtiyor. Peki gerçekte bu fiyat farkının nedeni ne? Ayr..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 10 ay önce
Ömürlük Tuvalet Kağıdı Stoklayan Çift 00:49

Ömürlük Tuvalet Kağıdı Stoklayan Çift

Tuvalet kağıdı, pandemi sırasında enfeksiyon korkusu arttıkça güvenliğin ve hazırlığın sembolü haline geldi. İlk stoklananlar konusunda zirve yaptı. Bu çiftte hatrı sayılır bir tuvalet kağıdı stoklamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu 01:44

73 yaşındaki korona virüs hastası, 5,5 ay sonra taburcu oldu

Türkiye'de Covid-19’a ilk yakalanan hastalardan, 73 yaşındaki Oğuz Peker, 4 ay boyunca kesintisiz kaldığı yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Yoğun bakımdan çıkan Peker'in ilk sorusu Trafik kazası mı geçirdim oldu. T..

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Pandemiyi bahane ederek 228 bin lira dolandırdılar 02:11

Pandemiyi bahane ederek 228 bin lira dolandırdılar

Yozgat’ta Korona virüs salgınını fırsata çeviren dolandırıcılar akıl almaz yöntemlere başvurdu...

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı 05:39

Krizi fırsata çeviren çiçek sektörü, 90 milyon dolarlık ihracat yaptı

Türkiye'nin kesme çiçek üssü Antalya, sektördeki en büyük rakipleri İspanya ve İtalya'nın pandemi nedeniyle çiçek ekememesini fırsata çevirdi. Çiçek üretimine ara vermeyen sektör, büyük kriz beklediği yılı kayıpsız kapat..

Online kız isteme! 01:41

Online kız isteme!

PANDEMİ HAYATIMIZIN HER ALANINI ETKİLEMİŞ DURUMDA. SADECE DÜĞÜNLER NİKAHLAR DEĞİL KIZ İSTEME MERASİMİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE GÖRE DÜZENLENİYOR... PEKİ YA KIZ TARAFI İRAN'DAYSA?EEEE SONUNDA KIZ İSTEME MERASİMİ DE ONL..

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını! 01:35

Esenyurt'ta kıraathaneye polis baskını!

PANDEMİ TEDBİRLERİNE SIKI SIKIYA UYULMASI GEREKİYOR. ANCAK DENETİMLERDE POLİS ÖYLE MANZARALARLA KARŞILAŞIYOR Kİ, ŞAŞILMAYACAK GİBİ DEĞİL. CEZADAN KAÇMAK İÇİN 2. KATTAN ATLAYIP DUVARA TIRMANDILAR..KORONA YASAKLARINDAN KAÇ..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

'Pandemide devlet yardım yapacak' yalanıyla büyük vurgun yapan 15 kişi tutuklandı 02:36

'Pandemide devlet yardım yapacak' yalanıyla büyük vurgun yapan 15 kişi

Bursa, İstanbul, Samsun ve Diyarbakır'da devlet pandemi sebebiyle 1000 TL sosyal destek yardımı yapacak tuzağıyla 35 kişinin internet bankacılık hesaplarını boşaltan 21 kişi Bursa Siber Polisi'nin başarılı operasyonuyl..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Kuş fiyatları uçtu! 02:32

Kuş fiyatları uçtu!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVE KAPANANLAR, SIKINTIDAN KUŞ BESLEMEYE BAŞLADI... TALEP O KADAR FAZLA Kİ, FİYATLAR DA KANATLANIP UÇTU...

Canlı Yayında Marketin Kapalı Olduğuna İnanamayan Adam 00:26

Canlı Yayında Marketin Kapalı Olduğuna İnanamayan Adam

Pandemi nedeniyle kapalı olan bir marketin önünden canlı yayın yapan kanalın kamerasına markete zorla girmeye çalışan adam yakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları 00:15

Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları

Sağlık çalışanları pandemi döneminde oldukça emek harcadılar. Bir vaktini bulup hep beraber eğlenceli bir video çekmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat! 01:50

Bel, boyun ağrısı çekenler dikkat!

PANDEMİ YÜZÜNDEN EVDE KALINCA PEK ÇOK KİŞİNİN BEL VE BOYUN AĞRILARI KATLANDI. BİZ DE BASİT ŞİKAYETLER İÇİN EVDE YAPILMASI GEREKENLERİ İŞİN UZMANA SORDUK...

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz 06:12

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz

İnşaat sektörünün pandemi dönemini nasıl geçirdiğini ve 2021’deki sektörün beklentilerini Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ile konuştuk...

Evde Spora Karşı Olan Kedi 00:44

Evde Spora Karşı Olan Kedi

Pandemi döneminde sporunu evde yapmak isteyen adam kedisinin engeli ile karşılaşmış. Adam sporunu yapmaya çalışsa da kedi buna hep engel olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Moto Kuryenin Haklı İsyanı (Küfür İçerir)

Pandemi döneminde kendilerine çok iş düşen moto kuryelerden biri, karlı havada siparişini teslim ettikten sonra isyanını dile getirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Kahvaltı masadan kalktı, kutulandı 02:03

Kahvaltı masadan kalktı, kutulandı

NE DEMİŞTİ ŞAİR? YEMEK YEMEK ÜSTÜNE NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMEM... AMA KAHVALTININ MUTLULUKLA BİR İLGİSİ OLMALI İŞTE O MUTLULUK ARAYA PANDEMİ GİRİNCE MASADAN KALKTI, KUTULANMAYA BAŞLADI. NASIL DİYENLER İÇİN DETAYLAR HABERİM..

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği! 01:39

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği!

PANDEMİ KURALLARINI İHLAL EDEN EDENE... MASKE-MESAFE KURALLARINI HİÇE SAYAN, BU KEZ ÜNLÜ BİR İSİMDİ.. YANINDAKİ ARKADAŞLARIYLA PİKNİK YAPAN, ÜSTELİK NEDEN KURALLARI İHLAL EDİYORSUNUZ DİYEN MUHABİRE İLGİNÇ YANITLAR VEREN ..