#Parfüm

Ünlülerin kullandigi Parfümler 01:50

Ünlülerin kullandigi Parfümler

Ünlülerin kullandigi PARFUMLER..

  • ANKA tarafından
  • 2.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle 1:12:15

Kokla Beni Ali Poyrazoğlu Melahat Film izle

Filmin Konusu: Film, afrodizyak etkili bir parfüm yüzünden başı derde giren iki kimyacının yaşadıklarını konu edinir. Gazinocular kralı Hasan, batmak üzere olan Kozmetik Cemal adlı bir firmayı satın alarak kozmetik sektö..

  • PengoTV tarafından
  • 14.629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Miraz  Cilt & Saç Bakımım 16:49

The Miraz Cilt & Saç Bakımım

ÜRÜNLER: L'oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Şampuan L'oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Serum OGX Moroccan Argan Oil Maybelline Fit Me Kapatıcı Maybelline Total Temptation Nyx Ultimate Shadow Palet ..

Canozan - Ön Koltuk 02:40

Canozan - Ön Koltuk

Şarkı Sözleri: Güneye giderken otoyolda Sağım tarla, solum tarla Parfüm kokan bir arabada Orta yaşlı kadınlarla Geziyoruz ama yanımda Param yok, pulum yok Nedense ödüyor gibiler Maddelerle dolu kanımdan geçiyor Kafamda y..

Canlı yayında polis sürprizi 01:38

Canlı yayında polis sürprizi

CANLI YAYINDA KAÇAK PARFÜM TANITIMI YAPIYORDU,, YAYIN SIRASINDA POLİS ANİDEN İÇERİYE GİRDİ, O SAHTEKAR NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ, SONRASINDA YAŞANANLARI İZLİYORUZ....

Kokuların efendisi! 01:51

Kokuların efendisi!

LAKABI KOKULARIN EFENDİSİ...ÇÜNKÜ KİŞİYE ÖZEL PARFÜMLER HAZIRLIYOR. İLGİNÇ OLAN İSE BUNU YAPARKEN KULLANDIĞI YÖNTEM... MÜŞTERİLERİNE SORULAR SORUYOR, YAPACAĞI PARFÜMÜ YANITLARA GÖRE BELİRLİYOR...