#Patlıcan oturtma tarifi yemek tarifleri

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri 02:16

Tas Kebabı Tarifi - En Güzel Yemek Tarifleri

Nefis bir ev yemeği tas kebabı tarifi nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir, tüm ayrıntıları video da adım adım gösterilecek şekilde sizler için hazırladık. Tas kebabı hem sağlıklı hem de çok sevilen bir sulu yemektir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri 01:59

Ev Yemeği Tarifleri Krep Tarifleri

Krep tarifi videomuzu izleyebilir ve krep nasıl yapılır kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı süt Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ..

  • Kadınca tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) 07:54

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli

Lezzetli Yemek Tarifleri Video | En İyi Yiyecek ve Kek Güzel Lezzetli ( Tasty Recipes Video | Best Food and Cake Proper Tasty ) İzlediğiniz için teşekkürler, en lezzetli yemek tarifleri toplayacağım ve sizin için daha ..

  • Kadınca tarafından
  • 3.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzu Çevirme Yemek Tarifleri 04:16

Kuzu Çevirme Yemek Tarifleri

18 aylık Ceylan Çevirme doğa yollarla ve doğal baharatlarla yapmak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Vişneli Pasta Tarifi  Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:34

Kolay Vişneli Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

MALZEMELER Sade hazır pasta keki 1 paket vanilyalı pasta kreması Yarım kg vişne 2 su bardağı soğuk süt 1 yemek kaşığı toz şeker YAPILIŞI Vişneler ortadan ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılır. 3te 1i rondoya koyularak ..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 01:29

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

Fırında Kıymalı Köz Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı sıvı yağ 250 g kıyma 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 3 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak Tuz Karabiber Pulbiber 6 adet patlıc..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi 06:58

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı İçin Malzemeler: 500gr. parça kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı (Et kuru olursa soğanla beraber ilave edin) 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı bibe..

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi 02:02

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi

Zeytinyağlı Patlıcan Yemeği Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet patlıcan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet kuru soğan 2 adet domates rendesi (ben 4-5 yemek kaşığı domates sosu kullandım) yarım çay bardağı..

Patlıcan Balığı Tarifi 00:58

Patlıcan Balığı Tarifi

Patlıcan Balığı Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patlıcan Yarım su bardağı mısır unu Kızartmak için sıvı yağ Üzeri için; Yoğurtlu sarımsaklı sos Pul biber Hazırlanışı; 1.3 adet patlıcanın kabuklarını soyup 4 parçaya kese..

Patlıcan Yemeği Tarifi 04:05

Patlıcan Yemeği Tarifi

Hafif Patlıcan Yemeği İçin Malzemeler: 3 adet patates 3-4 adet patlıcan 4-5 adet çarliston biberi 2 adet büyük boy olgun domates 3-4 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz yarım çay bardağı su..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 04:16

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

MALZEMELER 6 adet patlıcan, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 4 adet domates, 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Üzeri için; ..

Patlıcan Kavurma Tarifi 03:38

Patlıcan Kavurma Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri bekleyenler için nefis bir patlıcan kavurma tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır...

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi 01:17

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi

Malzemeler 3-4 patlıcan 4-5 kapya biber 1-2 domates 1 kuru soğan 3-4 diş sarımsak 1 demet maydanoz ve fesleğen 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Acı pul biber..

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi 05:08

Kıymalı Bostan Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet iri bostan patlıcanı kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet sivri veya çarliston biberi 1 ye..

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi 04:43

Yoğurtlu Patlıcan Kızartması Salatası Tarifi

Malzemeler : 4 adet patlıcan 1 yemek kaşığı zeytinyağı 5 yemek kaşığı yoğurt 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı tuz pulbiber..

Patlıcan Balığı Tarifi 00:28

Patlıcan Balığı Tarifi

Patlıcan Balığı Tarifi..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi 17:05

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 300 gram Kıyma 5 adet Arpacık Soğan 1 yemek kaşığı Domates Salçası 100 ml Su 1 adet Domates 5 diş Sarımsak 5 adet Biber Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi 04:09

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 1 kilo orta boy sert olmayan tercihen çekirdeksiz patlıcan zeytinyağı tuz ÜSt kebap için: yarım kilo kuzu veya dana kuşbaşı et 1 bardak su ayrıca 2 adet soğan 3-4 adet sivribiber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi 05:52

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: 1 kilo dana eti 2 adet patlican 2 adet sogan 2 dis sarimsak 2-3 adet sivribiber 2 adet domates tuz, karabiber.kekik,pulbiberi 1 yemek kasigi biber salcasi..