#Petrol

Rusya'da petrol boru hattı patladı 01:12

Rusya'da petrol boru hattı patladı

Rusya’da bir tesisin yanından geçen petrol boru hattı patlayınca hattan geçen yakıt 15 metre yüksekliğe kadar fışkırdı...

İran’da petrol borusu patladı 01:41

İran’da petrol borusu patladı

İran’ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletindeki petrol borusu patladı. Patlama nedeniyle çıkan yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor...

Erbil’de petrol rafinesinde yangın- 3 ölü 00:18

Erbil’de petrol rafinesinde yangın- 3 ölü

Erbil'de bir petrol rafinerisinde çıkan yangın sonucu 3 kişi hayatını kaybetti...

Tayland’da kontrolden çıkan petrol tankeri nehir kıyısına çarptı 02:57

Tayland’da kontrolden çıkan petrol tankeri nehir kıyısına çarptı

Tayland’da kontrolden çıkan petrol tankeri nehir kıyısına çarptı...

Petrol Tarım Ürünü Müdür? - Cevizkıran (Dikkat Şahan Çıkabilir) 06:53

Petrol Tarım Ürünü Müdür? - Cevizkıran (Dikkat Şahan Çıkabilir)

“Dikkat Şahan Çıkabilir!”, Şahan Gökbakar’ın muhteşem tiplemeleri üzerine kurulu, daha önce benzeri pek denenmemiş bir antimedya - skeç şov... Diğer skeç şovların aksine “Dikkat Şahan Çıkabilir!”, ünlüler ve göz önünde o..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu! 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu!

ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'..

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu 05:49

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu

Trump En Fazla Meksika Pezosu'nu Vurdu ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump sürprizi nedeniyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü. ABD başkanlık..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..

Gazprom Neft, IKBY'deki  Badra Projesinden Vazgeçti 04:26

Gazprom Neft, IKBY'deki Badra Projesinden Vazgeçti

Gazprom'un iştiraki Gazprom Neft Middle East Genel Müdürü Sergey Petrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Halepçe petrol kuyusunu açma projesinden vazgeçtiklerini söyledi. Rus basınına konuşan Petrov, petrol kuy..

Işid Petrolleri Video 02:22

Işid Petrolleri Video

Işid Petrolleri Video işidin petrol yolları işid'in bekciligini yaptıgı petrol yolları taşeron..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi 02:46

Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA, Türkiye'den Özür Diledi

Türkiye'yi DEAŞ'ten petrol almakla suçlayan ve daha sonra yalan olduğu ortaya çıkan görüntülerle ilgili CIA özür diledi. Detayları A Haber Ankara Temsilcisi Murak Akgün anlattı...

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Haberci Türkiye Renkleri 25.Bölüm 46:02

Haberci Türkiye Renkleri 25.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 25. bölümünde; Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde petrol kuyuları, petrol kurma müzesi ve sağlık görevlilerinin çalışma şartları konu edilmektedir...

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Venezuela'da Kirli Plan 09:05

Venezuela'da Kirli Plan

Latin Amerika ülkesi Venezuela, uzun süredir sokak eylemleri ile gündeme geliyor. Yabancı güçlerin Nicolás Maduro yönetimine karşı yerel güçleri kullandığı ülkede son olarak bir de askeri darbe girişimi oldu. Başarısız d..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak  Aliyev'le Görüştü 01:30

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Aliyev'le Görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azeri-Çırak-Güneşli (AÇG) petrol yataklarının üretim ve paylaşım anlaşmasının süresinin 2050 yılına kadar uzatılmasına ilişkin törene katılmak üzere geldiği Bakü'de Cumhur..

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama bayraklı, 'Scarabeo 9' adlı dev petrol arama platformu İstanbul Boğazı'na girdi...

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..