#Philadelphia universitesi

Danla Bilic Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı 13:23

Danla Bilic Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı Okuyan Kız Makyajı

Yüz; Nivea Men-After Shave Balsam Kryolan Tv Paint Stick NB Maybeline Instant Anti-Age MAC Pro Longwear Concealer NW15 H&M-Bronzing Powder Nars Orgasm The Balm Mary Lou Manizer The Balm Overshadow No money, no honey G..

Danla Bilic İlk Videoyu İzledim Yeditepe Üniversitesi P Burslu Kız Makyajı 24:17

Danla Bilic İlk Videoyu İzledim Yeditepe Üniversitesi P Burslu Kız Mak

Videoyu beğenmeyi unutmayın :)..

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı 02:30

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör atamasını protesto eylemiyle ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 15'inin öğrenci olmadığı ve terör örgütü MLKP ile bağlantısı ortaya çıktı...

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Dubai Üniversitesi Otoparkında Sıradan Bir Gün 03:51

Dubai Üniversitesi Otoparkında Sıradan Bir Gün

Biz niye yaşıyoruz dedirten bir klip olmuş,bunlar şimdi okumaya mı gidiyo la? diyende olabilir.ee para bok tabi... Ağzımızın suyu akarak izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Tan'ın Canlı Yayında ODTÜ Üniversitesi'ne Sert Tepkisi 00:52

Erkan Tan'ın Canlı Yayında ODTÜ Üniversitesi'ne Sert Tepkisi

400 ODTÜ'lü öğrencinin üniversitedeki tuvaletleri kadın-erken ayrımı olmaksızın kullanmak istemesi sosyal medyanın gündemine oturmuş, birçok kesim tarafından tepki görmüştü. Bu talebe bir tepkide canlı yayında Erkan Tan'..

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçıklar Üniversitesi  Romantik Komedi  Film İzle 1:33:52

Kaçıklar Üniversitesi Romantik Komedi Film İzle

Van Wilder yaklaşık 7 yıldır aynı üniversitededir. Babasıda harçlığı kesince iyice zor duruma düşer. Wilder çılgın arkadaşlarıyla birlikte bir plan yaparlar ve parti düzenleyip para kazanmaya karar verirler.. Yönetmen : ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep Üniversitesi Söyleşisi Elektrikli Ecotron 3'ü Test Ettik 08:14

Gaziantep Üniversitesi Söyleşisi Elektrikli Ecotron 3'ü Test Ettik

Teknoloji gelişiyor ve artık yeni nesil otomobiller inanılmaz hızlara çıkıyorlar. Eskiden E46 M3 ilk akla gelen performans otomobillerinden biriydi ve artık gerçek bir M otomobil olmayan 235i bile ondan daha iyi zamanl..

  • BETA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

ABD′de Yapay Rahim Üretildi 00:50

ABD′de Yapay Rahim Üretildi

ABD'deki Philadelphia Üniversitesi bilim insanları yapay rahim geliştirmeyi başardı. Bu sayede prematüre bebeklerin hayatta kalma şansının artırılması hedefleniyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adalet Peşinde  Film İzle 1:47:30

Adalet Peşinde Film İzle

Adalet Peşinde'de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (..

  • Tv Series tarafından
  • 5.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020 Suç Filmleri 720P HD İZLE 1:50:41

En iyi Aksiyon Filmi Türkçe Dublaj Polisiye Ve Gerilim Filmi İzle 2020

YENİ KANALDA YENİ FİLMLER ( NETFLİX FİLMLERİ )YAYINDA LİKE ATIP ABONE OLUN BİLDİRİMLERİ AÇIN FİLMLERİ PAYLAŞIN DESTEK OLAN VE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM. FİLM İSMİ TÜRKÇE ➤ ADALET PEŞİNDE FİLM ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunlarını Verdi 04:35

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunla

Türkiye ve Almanya arasındaki ilk ve tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı mezunları, diplomalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Altınbaş Üniversitesi ve Köln Üniversitesi’nin iş birliği ile hayata geçiril..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Devrim Yakut Kimdir? 01:44

Devrim Yakut Kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. DTCF Tiyatro Bölümü'nde önce tiyatro kuramları, sonra da oyunculuk eğitimi aldı. 1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katıldı v..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..