#Piyade saldırı tüfeği

Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle 03:14

Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle

Şarkı:asker oldum piyade Sanatçı:alp aslan albüm:pırlanta şarkılar 4 hüzzam makamı Hd Dinle Hd Dinle..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı 01:10

Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya (24), memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeniköy'de son yolculuğuna uğurlandı...

Şehit Piyade Teğmen Güler Antalya'da son yolculuğuna uğurladı 08:53

Şehit Piyade Teğmen Güler Antalya'da son yolculuğuna uğurladı

Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler (28), Antalya'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı 00:59

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı

Van-da Anaokuluna Molotoflu Saldırı Van'ın İpekyolu İlçesindeki 4 derslikli anaokuluna PKK'lı teröristler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda okul binasında hasar meydana geldi...

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:10

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı İzmir'de saldırı hazırlığındaki terör örgütü PKK üyesi, 10 kilogram C4 patlayıcı, 2 kalaşnikof tüfek ve 8 el bombasıyla yakalandı...

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında 00:23

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında El yapımı patlayıcıyla saldırı güvenlik kamerasında Sancaktepe'te dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırgan, vatandaşların en yoğun olduğu saatte el yapımı ..

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı 00:46

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı

Saldırı Mısırın başkentinin güney eteğinde Helwan Şehri'ndeki Marmina kilisesinde gerçekleşti.Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesine Silahlı Saldırı Düzenlendi. Motosikleti en az iki silahlı Saldırgan Cuma günü Kahire'n..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı 00:25

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Ocak Martin Luther King günü kutlamalarında kan döküldü. Miami’de düzenlenen gösterilere silahlı saldırı düzenlendi. Miami polisi yaşları 11 ile 30 arasında değişen 8 kişinin yaralandı..

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı 00:35

Mersin'de Polis Servis Aracına Bombalı Saldırı

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda çok sayıda polis memuru yaralandı...

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada 00:35

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada

Bugün öğleden sonra saat 2'de,Kerkük'ün merkezinde bulunan Türkmen Cephesi Genel Merkezin'e bomba yüklü bir motosikletle saldırı yapıldı. Saldırı yapılan merkezin Kerkük Şehir Meclisi üyesi Kasım Hamza'nın evinin yakının..

Terzi Yamağı Barbaros Şansal'dan Beyaz Tv'ye Saldırı 16:45

Terzi Yamağı Barbaros Şansal'dan Beyaz Tv'ye Saldırı

Terzi Yamağı Barbaros Şansal'dan Beyaz Tv'ye Saldırı İzle..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı 11:29

Yıldız Oyuncu Mesut Özil'e Çirkin Saldırı

Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'a İngiltere'nin başkenti Londra'da otomobili ile seyrederken bıçaklı saldırı girişimi düzenlendi. İki motosiklet ile aracına yaklaşan saldırganları gören iki futbolcu araçtan i..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı 01:21

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı ..

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü 00:55

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü Suriye'nin İdlib kentindeki Tırmenin beldesine düzenlenen hava saldırısında 11 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı bildirildi...