#Piyanist turgay sway

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986 04:00

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986

Party people Party people Can y'all get funky? Soul Sonic Force - can y'll get funky? The Zulu Nation - can y'll get funky? Yaaah! Just hit me Just taste the funk and hit me Just get on down and hit me Bambaataa's gettin..

Davetsiz Misafir _ Adıyaman 1:20:17

Davetsiz Misafir _ Adıyaman

Adıyaman’a konuk olan Turgay Başyayla, Adıyaman’ın birbirinden güzel lezzetlerinin ve türkülerinin izini sürüyor. İlk olarak yöre esnafından Adıyaman tavasının yapımını öğrenen Davetsiz Misafir, türküler eşliğinde yenile..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Mide Ameliyatına Gelip Tüm Hastaneyi Taklit Yeteneğiyle Güldüren Adam 04:34

Mide Ameliyatına Gelip Tüm Hastaneyi Taklit Yeteneğiyle Güldüren Adam

Komedi gösterisiyle “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında finale kadar çıkan Turgay Polat, mide ameliyatı olduğu hastanede taklitleriyle neşeli dakikalar yaşattı. Ekranların fenomen haline gelen programlarından Yetenek Sizsi..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavuz Özışık-42. Street İzle 03:34

Yavuz Özışık-42. Street İzle

Street Şarkısı Yavuz Özışık, Türk piyanist ve müzisyendir. Ünlü piyanist şantöz Yavuz Özışık 7 Aralık 1942'de Doğançay, Bandırma, Balıkesir'de doğdu. Müzisyen İlham Gencer'in teşvikiyle müzik yaşamına başladı..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas 1:10:36

Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla Milas’tan ekrana geliyor. Tarih ve doğanın buluştuğu Milas’ın ünlü köftesini yapmayı deneyen Başyayla, Milaslı hanımların tadına doyulmaz yöresel lezzetlerini ekra..

Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir) 12:49

Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir)

Davetsiz Misafir programı çekimleri için Çanakkale'nin Çerkes (Adığe) köylerinden Biga ilçesindeki Cihadiye (Tığujhable-Тыгъужъхьаблэ) köyüne uğrayan Turgay Başyayla Çerkeslerin yaklaşık 150 yıllık sürgün hayatının bile ..

Kafes Film İzle 1:53:57

Kafes Film İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

  • Tv Series tarafından
  • 14.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Kehlani - CRZY 03:18

Kehlani - CRZY

CRZY Kehlani Crazy I go, I go, I go Everything I do, I do it with a passion If I gotta be a bitch, I'mma be a bad one I'm AI with the designs, du-ragging Bounce back game two, why we talkin' practice? Yeah, yeah, yeah Pu..

Cansu Yegin Lila Ruj & Yarım Eyeliner & Mavi Aydınlatıcı 14:48

Cansu Yegin Lila Ruj & Yarım Eyeliner & Mavi Aydınlatıcı

Kullandığım Ürünler: - Collagen by Watsons Göz Kremi - Maybelline Fit Me! fondöten - Maybelline Affinitone Kapatıcı _Nars Rıgel - Nars Light Reflecting Transparan Pudra - Anastasia Beverly Hills Kontür Paleti - Nyx Strob..

Hayko Cepkin Demedim Mi 05:10

Hayko Cepkin Demedim Mi

Hayko Cepkin Demedim Mi Hayko Cepkin'in Ramazan ayında seslendirdiği ilahi Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanist. Vikipedi Doğum: 11 Mart 1978 (38 yaşında), İstanbul Filmler ve TV şovları: Extr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filminin bu bölümünde Piyano derslerine gidiyoruz. Ormandan bulduğu piyanoyu tamir eden sevimli ayıcık, piyano çalmaya başlar. Ancak, mizik kızımız yine onu rahat bırakmayacaktır. Mawa Kawa dünyaca ünlü b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı  - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa 01:09

Maşa ile Koca Ayı - Maşanın Orkestrası - Mawa Kawa

Ayı ormanda güzel bir siyah piyano bulur. Mutlu bir şekilde eve götürür, onarır ve ayarlar ve bazı müzik çalmaya başlar. Masha bu güzel enstrümandan uzak durmaya yardım edemedi. Dünyaca ünlü bir piyanist olmaya karar ver..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın 01:36

Ne Olurdu Sen de Benim Gibi Fakir Olsaydın

Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından özür dileyerek aralarına dönen Bahri’nin (Gürel Ünlüsoy) hayattaki tek amacı ise paradır. Esin bir akşam arka..

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın 01:02

Karşınızda Eşsiz Performansıyla Cüneyt Arkın

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim! 02:00

Nikah Masasında Şok! Ben Hamileyim!

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen. Esin (Filiz Akın) amcasıyla (Mümtaz Ener) birlikte yaşamaktadır. Geçmişte yaptığı hatalardan dolayı dayısından öz..

Sanatçının Dünyası 8.Bölüm 25:06

Sanatçının Dünyası 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; piyanist İdil Biret konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Org Çalmaya Yeni Bir Soluk Getiren Abi 02:12

Org Çalmaya Yeni Bir Soluk Getiren Abi

Piyanist Ozan ve Beethoven'a meydan okuyan, kendine has çılgın dans figürleriyle org çalmaya yeni bir soluk getiren abi.....

  • JET TV tarafından
  • 2.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komedi Dükkanı  -  Kız İsteme Sahnesi 10:23

Komedi Dükkanı - Kız İsteme Sahnesi

Konusu: Programdaki karakterler yönetmen, oyuncu, piyanist ve zaman zaman konuk oyunculardan oluşur. Televizyon için film veya hikâye çekimi yapılırken yönetmen ve oyuncular arasında yaşanan olaylar esprili bir dille aba..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce