#Pkk senpatizanı

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü 02:11

PKK Avrupayı Kana Buladı 142 Kişi Öldü

Terör örgütü PKK Avrupa'yı kana buladı. Avrupa polis teşkilatı EUROPOL tarafından hazırlanan rapora göre bu yıl sadece Avrupa'da yüz üzerinde terör saldırısı düzenleyen terör örgütü PKK 142 kişiyi katletti. Saldırılarda ..

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd-Ypg Bunların Hepsi Pkk'nın Atığı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd-Ypg Bunların Hepsi Pkk'nın Atığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd-Ypg Bunların Hepsi Pkk'nın Atığı..

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi 06:23

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi

Pkk Yalvardı - Mhp'ye Chp'ye Hdp'ye Akp'den Bizi Kurtarın Dedi..

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü 01:59

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü Amanos dağına operasyon yapan özel kuvvetlerimiz 100'e yakın hdpkk'lıyı böyle öldürdü..

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada 01:06

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada

Van'da 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen PKK'lıların bir güvenlik korucusunun şehit olduğu ve AK Parti Muradiye ilçe başkanının konvoyuna saldırı gerçekleştiren teröri..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi 00:28

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri intikalinin devam ettiği Suriye'nin İdlib kenti kırsalında bulunan Atme mülteci kampı, Afrin'de bulunan PKK'lı teröristler tarafından vuruldu. PKK'nın saldırısına muhalifler böyle karşılık verdi...

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar 00:36

PKK'lıları Çıldırtan Hakkarili Çocuklar

PKK yandaşları bu görüntüleri sosyal medyadan kaldırtmak için uğraşıyor. Şemdinli'de çocukların yaptığı yürüyüş internette PKK sempatizanlarını adeta çıldırttı. Şehit güvenlik korucusu Fevzi Altınkum'un cenazesi sırasınd..

PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı 00:53

PKK'dan Kaçan Afrinliler Türkmenlere Sığındı

Afrin merkezde PKK'nın elinden kurtulan sivil halkı Raco bölgesinde Muhammed Fatih Tugayı karşıladı. PKK zulmünden kurtulan halkın sevinci kameralara böyle yansıdı...

Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu 03:06

Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyareti sırasında PKK'lıların saldırısına uğrayan ve Türk bayrağını PKK'lılara vermeyen Fethiye Kubal olay anını anlattı. Kubal, “Bayrağıma, namusuma, Türkiye'me, Cumhurba..

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası 02:10

HDP Mitinglerinde Terör Örgütü PKK Propagandası

HDP'nin Diyarbakır ve Batman mitinglerinde, terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçası açıldı, PKK elebaşı Öcalan lehine slogan atıldı...

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi 02:15

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi

PKK'nın Sincar'daki Faaliyetleri Görüntülendi İzle..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..