#Pompali

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada 04:09

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada

Kağıthane'de bir kuyumcuya girmek isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Soyguncuların kuyumcuya pompalı tüfekle ateş açması ve kuyumcunun soygunculara karşılık verdiği film sahnesini aratmayan an..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm 05:13

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm

Diyarbakır'da kendisini aldattığı iddiasıyla önceki gece eşi Rojbin Baran'ı (22) pompalı tüfek ile öldüren Şeyhmus İlhan (27), dün olay yerine gelerek işlediği cinayeti anlattı...

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Batman’da silahlı kavga 1: yaralı 01:13

Batman’da silahlı kavga 1: yaralı

Batman’da iki grup arasında çıkan ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı...

Volkan Konak'a Silahlı Saldırı 08:22

Volkan Konak'a Silahlı Saldırı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak Ataşehir'deki barda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç., barın sahibi olan amcası Nazif Ç.'ye, Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız. diyerek ateş açtı...

  • BETA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tüfekle Minareye Çıkıp Vatandaşlara Böyle Ateş Açtı 01:19

Tüfekle Minareye Çıkıp Vatandaşlara Böyle Ateş Açtı

Bursa'da bir kişi, pompalı tüfekle caminin minaresine çıktı. Vatandaşlara doğru ateş açan ve minareden cesedinin çıkacağını iddia eden şahsı resmi polislerin ikna çabaları sürüyor...

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Yol Verme Kavgasında Mutlu Son 01:45

Yol Verme Kavgasında Mutlu Son

rafikte yol verme kavgasında aracından pompalı tüfek çıkarıp saldıran gelişmemişin kendini vurmasına şahit oluyoruz. fazla atar göte batar, trafikte sakin olmakta fayda vardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zula Pompikk 08:26

Zula Pompikk

Herkese merhaba ben ömer zula da çok güzel pompalı kullandım iyi seyirler..

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada 00:29

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada

Kütahya'da düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu başına saçmalar isabet eden 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti...

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada 00:40

Hastane Önünde Silahlı Saldırı Kamerada

Sakarya'da iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrası hastanede pompalı tüfekle 2'si polis 4 kişinin vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tüfekle hastanede dehşet saçan şahıs ile polisin çatıştığı anlar anbean k..

Sokak ortasında karısına kurşun yağdırdı 00:59

Sokak ortasında karısına kurşun yağdırdı

Arnavutköy’de bir kişi tartıştığı eşini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü...

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Tüfekle dehşet saçtı! 02:09

Tüfekle dehşet saçtı!

ADAM KOMŞULARLA KAVGAYA TUTUŞTU, KARISI ONU KORUMAK İÇİN ELİNE POMPALI TÜFEĞİ ALIP 4 KİŞİYİ YARALADI. MAHALLELİ, EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜRKEN ONU BİZ KORUYORDUK DİYEREK KADININ BU YAPTIĞINA İSYAN ETTİ...

Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı 02:13

Barakası yıkıldı, intikam turuna çıktı

“SİZ MİSİNİZ BENİM BARAKAMI YIKAN?” DEDİ, POMPALI TÜFEĞİ ELİNE ALIP İNTİKAM TURU ATTI... BELEDİYE BİNASINDAKİ ZABITA MEMURLARI DA HEDEFTEYDİ... ÖNÜNE GELENE KURŞUN YAĞDIRDI, 3 KİŞİYİ YARALAYIP KAÇTI... BİR BİDON BENZİNLE..

Gözlerinin önünde köpeğini vurdular 01:48

Gözlerinin önünde köpeğini vurdular

İstanbul Esenyurt’ta bir köpeğe havladığı için pompalı tüfekle ateş açıldı...

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Kuaförü bastı müşterileri rehin aldı 02:50

Kuaförü bastı müşterileri rehin aldı

Çorum'da bir kuaför dükkanını basarak içeride bulunan 4 kişiyi pompalı tüfekle rehin alan zanlı 5 saat süren çalışmalar sonucunda güvenlik güçlerine teslim olan zanlı tutuklandı...

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...