#Pompalı tüfek

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı 00:52

Roket Gibi Fırlayan Buzdolabı Kapağı

Adrenalin tutkunu arkadaşımız buzdolabına patlayıcı doldurup sonra bir ağacı kendisine siper aldıktan sonra pompalı tüfekle ateş etmiş. Patlamanın şiddetinden olacak ki kapak roket gibi fırlamış. Ateş eden arkadaşımızdan..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nişanlısı Ayrılınca Tüfekle Ateş Açtı 01:37

Nişanlısı Ayrılınca Tüfekle Ateş Açtı

Elazığ’da nişanlısının ayrıldığı şahıs pompalı tüfekle ateş açtı...

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..

Türk Üretimi Tüfeğin Test Atışlarında Rezil Olması 08:44

Türk Üretimi Tüfeğin Test Atışlarında Rezil Olması

Hollywood film sektöründe Fast and Furious , Jurassic World gibi filmlerde kullanılmış , Türk yapımı DAĞ 2 filminde kullanılmış , Battlefield 4 oyununda silah envanteri arasında yer alan Türk üretimi olan UTAŞ UTS 15 mod..

  • JET TV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm 05:13

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm

Diyarbakır'da kendisini aldattığı iddiasıyla önceki gece eşi Rojbin Baran'ı (22) pompalı tüfek ile öldüren Şeyhmus İlhan (27), dün olay yerine gelerek işlediği cinayeti anlattı...

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Verme Kavgasında Mutlu Son 01:45

Yol Verme Kavgasında Mutlu Son

rafikte yol verme kavgasında aracından pompalı tüfek çıkarıp saldıran gelişmemişin kendini vurmasına şahit oluyoruz. fazla atar göte batar, trafikte sakin olmakta fayda vardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Makineli Tüfeğe Sahip Tek Motorlu Savaş Uçakları Kendi Pervanelerini Nasıl Vurmuyor? 06:57

Makineli Tüfeğe Sahip Tek Motorlu Savaş Uçakları Kendi Pervanelerini N

Daha önce merak etmediyseniz bu konuyu The Slow Mo Guys ekibi bizler için cevaplıyor. Pervaneye bağlı çark ile senkronize çalışan tüfek, atış hizasına gelmeyen pervaneden önce dişli çarkın dönüşü sayesinde ateşleniyor. A..

  • Cowboy tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi 02:28

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi

DENİZLİ'de market sahibi 49 yaşındaki Musa Aycan'ın, işyerini soymaya çalışan pompalı tüfekli kar maskeli soyguncuyu veresiye defteriyle kovaladığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce