#Ramazan tayfa askıda pide İzle

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Pide Ve Zeytinle İftar Yaptılar 01:45

Pide Ve Zeytinle İftar Yaptılar

Pide Ve Zeytinle İftar Yaptılar haberi izle..

Evde Kıymalı Pide Tarifi 02:02

Evde Kıymalı Pide Tarifi

Malzemeler Hamur için: Bir su bardağından iki parmak eksik ılık su Bir paket maya (iki tatlı kaşığı) 2 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 6 yemek kaşığı sıvı yağ Bir su bardağından iki parmak eksik yoğurt 3 bardak un ..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

 Evde Kolay Pide  Tarifi 02:17

Evde Kolay Pide Tarifi

2 Paket Milföy hamuru Sucuk Sivri biber Yumurta rendelenmis kasarpeyniri..

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!) 01:04

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!)

Malzemeler 1 adet bazlama ekmeği 120 gram kaşar peyniri 100 gram kavurma 1 adet yumurta 1 adet domates (halka dilimlenmiş) 4 adet yeşil biber (uzunlamasına ikiye kesilmiş) 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (kenarl..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

İnternet Üzerindeki En Pahalı Pide 05:58

İnternet Üzerindeki En Pahalı Pide

İnternet'ten sipariş verilen en pahalı pideyi yaptırmak için tüm malzemeleri koydurmamız gerekiyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 21.Bölüm İzle

Akın, Basri amca ile birlikte fotoğraf albümüne bakmaktadır. Yere düşen bir fotoğraf Akın'ın oldukça dikkatini çeker. Basri amca, Akın'ın heyecanlandığını görünce fotoğraftaki pelerini Akın'a verir ve Tayfa'yı güzel bir ..

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle

Tayfa havada uçuşan sayfalara anlam veremezken azda olsa okuduklarında bir günlüğün sayfası olduğu anlarlar. Az sonra okudukları sayfaların Basri amcaya ait olduğunu öğrendiklerinde, akıllarında tek bir soru olur o da Ba..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle 13:05

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle

Tayfa mahallede topaç yarışı yapmaktadır. Yarış sırasında talihsiz bir olay, Hayri ve Kamil'in arasının açılmasına neden olur. Bu kırgınlık çok kısa sürse de durumdan haberi olmayan Mert ve Akın, Hayri ve Kamil'i barıştı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle 12:41

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle

Tayfa telsizleri ile oyun oynamaktadır. Fakat Rüstem ve Basri'nin dinlediği radyo frekansı ile telsizin frekansı karışınca ortaya eğlenceli bir yanlış anlaşılma çıkar. Bölüm boyunca çocukları kendilerini bir radyo tiyatr..

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle

Tayfa oyun alanına geldiklerinde gördüklerine inanamaz. Aralarında türlü fikirler yürüttükten sonra işin aslını çözmek için başlarlar ipleri takip etmeye. Yaşadıkları bir çok macera sonrasında ipin sonuna gelirler ve onl..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle 14:13

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle

Mahallede saklambaç oynayan Tayfa, oyunda ebe olan Akın'ın kazan dairesine girmek istemesi ile telaşlanır ve bu sırada Akın herkesi sobeler. Saklambaçtan sıkılan Tayfa Basri amcaların sokakta top oynamaya başlayınca mace..

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle 14:41

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle

Birbirini eğlendirmeye çalışan çocuklar çeşitli taklitler yapmaktadır. Akın'ın konuşmaması nedeniyle Tayfa kendisini bir iki üç tıp oyunu içinde bulurlar. Oyunu kazanabilmek için ciddi bir yarışa girişen tayfa'yı, keyifl..

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle 13:42

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle

Sevim ve Hale'nin yaşlılara yardım haftası nedeni ile Basri amcalarına yardım etmesini gören Tayfa yapılan işlerin küçümserler. Bunu fark eden Rüstem Tayfaya minik bir ders vermek ister. Bu sayede Tayfa kızların yaptıkla..

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle 14:10

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle

Dondurma yerken değişik fikirler üreten Hayri, Kamil ile birlikte yeni icatlar yapmak için kolları sıvalar. Başarısız bir kaç denemeden sonra aradıkları parlak fikri bulmayı başarırlar...

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle

Basri Amcanın gelecek misafiri olay oldu! Abone olmayı unutmayın!..

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle 15:26

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle

Baklava yapılıyor ama satılacak mı? Daha fazlası için abone olun!..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..