#Ramazan tayfa İlk sahur İzle

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 23.Bölüm İzle

Tayfa havada uçuşan sayfalara anlam veremezken azda olsa okuduklarında bir günlüğün sayfası olduğu anlarlar. Az sonra okudukları sayfaların Basri amcaya ait olduğunu öğrendiklerinde, akıllarında tek bir soru olur o da Ba..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle 13:05

Rafadan Tayfa 26.Bölüm İzle

Tayfa mahallede topaç yarışı yapmaktadır. Yarış sırasında talihsiz bir olay, Hayri ve Kamil'in arasının açılmasına neden olur. Bu kırgınlık çok kısa sürse de durumdan haberi olmayan Mert ve Akın, Hayri ve Kamil'i barıştı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle 12:41

Rafadan Tayfa 10.Bölüm İzle

Tayfa telsizleri ile oyun oynamaktadır. Fakat Rüstem ve Basri'nin dinlediği radyo frekansı ile telsizin frekansı karışınca ortaya eğlenceli bir yanlış anlaşılma çıkar. Bölüm boyunca çocukları kendilerini bir radyo tiyatr..

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 9.Bölüm İzle

Tayfa oyun alanına geldiklerinde gördüklerine inanamaz. Aralarında türlü fikirler yürüttükten sonra işin aslını çözmek için başlarlar ipleri takip etmeye. Yaşadıkları bir çok macera sonrasında ipin sonuna gelirler ve onl..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle 14:13

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle

Mahallede saklambaç oynayan Tayfa, oyunda ebe olan Akın'ın kazan dairesine girmek istemesi ile telaşlanır ve bu sırada Akın herkesi sobeler. Saklambaçtan sıkılan Tayfa Basri amcaların sokakta top oynamaya başlayınca mace..

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle 14:41

Rafadan Tayfa 5.Bölüm İzle

Birbirini eğlendirmeye çalışan çocuklar çeşitli taklitler yapmaktadır. Akın'ın konuşmaması nedeniyle Tayfa kendisini bir iki üç tıp oyunu içinde bulurlar. Oyunu kazanabilmek için ciddi bir yarışa girişen tayfa'yı, keyifl..

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle 13:42

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle

Sevim ve Hale'nin yaşlılara yardım haftası nedeni ile Basri amcalarına yardım etmesini gören Tayfa yapılan işlerin küçümserler. Bunu fark eden Rüstem Tayfaya minik bir ders vermek ister. Bu sayede Tayfa kızların yaptıkla..

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle 14:10

Rafadan Tayfa 20.Bölüm İzle

Dondurma yerken değişik fikirler üreten Hayri, Kamil ile birlikte yeni icatlar yapmak için kolları sıvalar. Başarısız bir kaç denemeden sonra aradıkları parlak fikri bulmayı başarırlar...

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 24.Bölüm İzle

Akın öğretmenin verdiği öykü yarışmasına katılmıştır ve kazanmak için Rüstem ağabeyinin de tavsiyesi ile çevresinde olan bitenden bir öykü oluşturmaya çalışmaktadır. Yaşanan her olay Akın tarafından öyküleştirilirken güz..

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle 15:12

Rafadan Tayfa 28.Bölüm İzle

Basri Amcanın gelecek misafiri olay oldu! Abone olmayı unutmayın!..

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle 15:26

Rafadan Tayfa 29.Bölüm İzle

Baklava yapılıyor ama satılacak mı? Daha fazlası için abone olun!..

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle 13:15

Rafadan Tayfa 30.Bölüm İzle

Birbirlerini yanlış anlama sonucu ortaya çok komik bir manzara çıkıyor gelin seyredelim. Daha fazlası için abone olun!!..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Rafadan Tayfa 27.Bölüm İzle 15:21

Rafadan Tayfa 27.Bölüm İzle

Bahçeyi dağıtan kim? Rafadan Tayfa ekibi olayı çözüyor. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle

Bir gazetede Ufo fotoğrafına verilecek olan büyük ödülü duyan Tayfa, ödülü kazanmak için başlar Ufo Nöbetine.....

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle 13:45

Rafadan Tayfa 1.Bölüm İzle

Tayfa mahallede top oynarken, Kamil'in şutu Rüstem Ağabeylerinin ekmek teknesine çarpar. Hep birlikte köfte arabasını tamir etmek isterler ve maceraya başlar...

Rafadan Tayfa 51. Bölüm ( Salça Zamanı ) 14:54

Rafadan Tayfa 51. Bölüm ( Salça Zamanı )

Rafadan Tayfa 51. Bölüm ( Salça Zamanı )..

  • Origami tarafından
  • 1.608 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 47. Bölüm ( Vantrilok Kamil ) 13:22

Rafadan Tayfa 47. Bölüm ( Vantrilok Kamil )

Rafadan Tayfa 47. Bölüm ( Vantrilok Kamil )..

  • Origami tarafından
  • 2.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce