#Rasim öztekin

Osman Öztekin - Vay Be 04:19

Osman Öztekin - Vay Be

Osman Öztekin Vay Be Müzik Dinle..

Osman Öztekin - Bebeğim 04:55

Osman Öztekin - Bebeğim

Osman Öztekin Bebeğim Müzik Dinle..

Pelin Öztekin Yeni Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor 01:00

Pelin Öztekin Yeni Diziyle Ekranlara Geri Dönüyor

Verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Pelin Öztekin bir süre ekranlarda yoktu. Fakat artık onu da gelecek sezon ekranlarda görücez. Çünkü Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre.....

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pelin Öztekin Zayıfladıktan Sonra Kendisine Sevgili Dayanmıyor!! 03:32

Pelin Öztekin Zayıfladıktan Sonra Kendisine Sevgili Dayanmıyor!!

Zayıfladıktan Sonra Öz Güven Patlaması Yaşayan Pelin Öztekin Hayatını Yaşıyacakmış.Yeni sevgilisi Baha Kocaaslan'la samimi fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı....

  • ANKA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyüp Öztekin  Tövbeler Olsun 03:41

Eyüp Öztekin Tövbeler Olsun

Eyüp Öztekin Tövbeler Olsun dinle..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet 15:49

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle Benimle Düğüne Hazırlanın adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet 10:06

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizlere benim için çok özel bir günü paylaşıyorum eğer YouTube kanalım olmasaydı yine böyle bişey yapıp anı kalmasını isterdim :)..

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj 23:19

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle Tamamen Bronze Makyaj adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım 10:41

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte tüm fondötenlerimi karıştırdım adı altında bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim 11:51

Fatmanur Öztekin Saç Bakım Rutinim

Herkese yeniden merhaba bugün kanalımda başlıktanda anladıgınız gibi benden çok istenen saç bakım rutinimi çekiyorum umarım begenirsiniz, iyi seyirlerr:))..

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi 08:09

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nasıl eyeliner çekiyorum adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın 17:53

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle sevgililer gününe benimle hazırlanın adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı 11:55

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle kuzenimle bir video paylaşmak istedim beni maymuna çevirse de editlerken de paylaşırken de çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın 12:42

Fatmanur Öztekin Kız Kıza Yılbaşı Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle kız kıza yılbaşı partisine gidicekler için makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim tabi siz bu makyajı istediğiniz yılbaşı planınıza uygulayabilirsiniz:)..

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri 08:57

Fatmanur Öztekin En Hızlı Uçuk Geçirme Yöntemleri

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte uçuklar nasıl tedavi edilir evde nasıl kolay bir şekilde uçuklarımızı söndürürüz bunlardan bahsettiğim bir video çektim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir 08:17

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte çok çabuk sönen saçları nasıl daha hacimli hale getirebiliriz paylaşmak istedim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj 17:35

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte hem yeni ürünleri yorumladım hemde benden bir önceki videodaki yapmış olduğum makyajı istediğiniz için bugün her iki başlığıda toparlayarak bir video çektim, umarım sizde izlerken..

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet 12:40

Fatmanur Öztekin Benimle Nişana Hazırlanın Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nişana hazırlanırken napıyorum nasıl bir saç makyaj yapıyorum ondan bahdettim ve birde kıyafet ekledim o , umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı 09:04

Fatmanur Öztekin Renkli Göz Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte eğer gözlerim renkli olsaydı nasıl bir tarz makyaj yapardım yada renkli gözlü insanlar nasıl gözlerini daha ön plana çıkarabilirler ondan bahsettiğim bir video oldu , umarım sizde..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı 14:46

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte elime yeni geçen makyaj malzemelerimi denedik, yorumladık, uyguladık ve ortaya böyle özel gün makyajı, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı 15:37

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit ve pratik bir yaz makyaj paylaşmak istedim, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı 03:32

Fatmanur Öztekin Gökkuşağı Makyajı

Herkese yeniden merhaba bugün sizlere PRIDE ayında olduğumuz için böyle rengarenk bir makyaj videosu çektim umarım begenerek ve severek izlerseniz iyi seyirler: )..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak 10:57

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak

Herkese merhaba bugün benimde çokça yaşadığım ve soru aldığım bir konuyu sizinle paylaşıyorum, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..