#Roberto

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti 08:04

Liverpool 2-2 Bournemouth Maç Özeti

verpool 2-2 Bournemouth (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 31. Haftasında Oynanan Liverpool – Bournemouth maçında; Ev sahibi Liverpool konuk ettiği Bournemouth karşısında ilk yarısını 1-..

Barcelona 6  1 Paris Saint Germain 09:27

Barcelona 6 1 Paris Saint Germain

08/03/2017 ‘de Şampiyonlar Ligi 2.Turunun rövanş maçında tekrar karşılaşan Barcelona – Paris Saint Germain maçında; Ev sahibi Barcelona konuk ettiği Paris Saint Germain karşısında ilk maçı 4-0 kaybetmişti İspanya’da PSG’..

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0 02:46

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0

Şampiyonlar Liginde Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Maribor'u 7-0 mağlup etti, grupta puanını 5'e yükseltti. Liverpool'da Roberto Firmino ve Mohammed Salah 2, Philippe Coutinho, Alex-Oxlade Chamberlain ve Trent Alexa..

Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti 02:06

Liverpool 3 - 0 Huddersfield Town Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta Swansea City'ye mağlup olan Liverpool, 25. hafta karşılaşmasında Huddersfield Town'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Kırmızılar, 26. dakikada Emre Can'ın uzaktan attığı harika golle 1-0 öne geçti. Karşıla..

  • OFSAYT tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz Sarıtaç Josef ve Soldado'yu Gülme Krizine Soktu 00:59

Deniz Sarıtaç Josef ve Soldado'yu Gülme Krizine Soktu

Fenerbahçe Kulübü'nde tercüman olarak görev yapan Deniz Sarıtaç, Fenerbahçeli Roberto Soldado ve Josef de Souza'nın Wear gözlük ile yaptığı şakaya mağruz kaldı. Sarıtaç izlediği görüntüden korkarken Soldado ve Josef gülm..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 6 yıl önce