#Sakız

Sakızlı Muhallebi Nasıl Yapılır 04:22

Sakızlı Muhallebi Nasıl Yapılır

1 litre Süt 1 bardak Un 1 bardaktan 2 parmak az Şeker 1 çay kaşığı Tereyağı 1 çay kaşığı Sakız Çıtır Kadayıf Antep Fıstığı..

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir 01:15

Ağız İçi Kaynaklı Ağız Kokularında Tedavi Yöntemleri Nelerdir

Ağız içi kaynaklı ağız kokularının önlenmesi için ağız hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Dişlerin her bir yüzeyinin fırçalanması, dil sırtının fırçalanması, ağız içinde bulunan enfeksiyon kaynağı olma ihtimali taşıyan d..

  • NABIZ tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti 02:14

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti

3 yıldır karın ağrısı şikayeti çeken 12 yaşındaki Neslihan Karakoç, son zamanlarda ağrıları artınca doktora başvurdu. Genç kızın midesinden 2 kilo 850 gram ağırlığında 20 santim büyüklüğünde taş sertliğinde saç ve sakız ..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademli Kavala Kurabiyesi 12:48

Bademli Kavala Kurabiyesi

Kavala-Selanik-Edirne Kurabiyesi 250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı fındık yağı 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya esansı 700 gr kavrulmuş u..

Kan Yapan Sakızla İnsanları Trollemek 06:12

Kan Yapan Sakızla İnsanları Trollemek

Görüntüde trolleme videoları dikkat çeken genç youtuber bu sefer insanları kan yapan sakız vererek trollücek..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti 01:02

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti

Yunanistan, Türkiye sınırına 7.5 kilometre uzaklıkta bulunan ve 'gayri askeri' statüdeki Sakız Adası'nda tatbikat düzenledi...

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..