#Sarah michelle gellar

15 Yaşında İngiltere Yetenek Yarışmasındaki Kız 09:06

15 Yaşında İngiltere Yetenek Yarışmasındaki Kız

İngiltere Yetenek Yarışmasına katılan 15 yaşındaki Sarah Ikumu, söylediği And I Am Telling You şarkısıyla sahnenin tozunu dumana kattı. Sarah ilk başta Simon'ı tereddüt ettirse de sonrada direkt finale çıkmasını sağlayan..

  • JET TV tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey bir silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor...

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Chicago Fire 6. Sezon 21. Bölüm Fragmanı 00:14

Chicago Fire 6. Sezon 21. Bölüm Fragmanı

Chicago Fire 6. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Mayıs Perşembe Günü NBC'de Chicago Fire 6x21 Promo/Preview The Unrivaled Standard Chicago Fire Season 6 Episode 21 Promo Chicago Fire 6x21 Promo The U..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Cameron Diaz Kimdir? 01:34

Cameron Diaz Kimdir?

Cameron Michelle Diaz, ABD'li oyuncu ve eski mankendir. Doğum: 30 Ağustos 1972 (44 yaşında), San Diego, Kaliforniya, ABD Boy: 1,74 m Eşi: Benji Madden (e. 2015) Kitaplar: The Longevity Book, The Longevity Book: Live str..

Özgürlük Yemini 2 Film İzle 1:40:39

Özgürlük Yemini 2 Film İzle

Savaş sahneleri ilginizi çekecektir. Aksiyonun dur durak bilmediği bir sinema şöleni. Tür: 2014 Filmleri, Aksiyon Filmleri, En İyi Filmler, İmdb 7+ Filmler, Macera Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler Yapım..

  • Tv Series tarafından
  • 2.612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malavita : Belalı Tanık Film İzle 1:51:33

Malavita : Belalı Tanık Film İzle

The Manzoni ailesi diğer aileler tarafınca ölüm tehditleri almasından dolayı koruma programına katılmaktadır ve bu durum üzerine Fransaya yerleştirilmektedir. Sitemizden 720p seçeneği ile Malavita: Belalı Tanık HD izleye..

  • Tv Series tarafından
  • 2.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle 1:42:30

Kaplan ve Ejderha Kader Kılıcı Film İzle

Kaplan ve Ejderha Kader Kilici CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY HD izle ÖZET VE DETAY: Kaplan ve Ejderha 2 Kader Kılıcı – Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny Full izle filminin çekimleri 2015..

  • Film İzle tarafından
  • 9.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Mark Ronson - Uptown Funk (feat. Bruno Mars) 04:31

Mark Ronson - Uptown Funk (feat. Bruno Mars)

MARK RONSON LYRICS Uptown Funk (feat. Bruno Mars) Doh Doh doh doh, doh doh doh, doh doh Doh doh doh, doh doh doh, doh doh Doh doh doh, doh doh doh, doh doh Doh doh doh, doh duh (Aaaaaaow!) This hit That ice cold Mich..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Showman Altyazılı Fragmanı 02:45

Muhteşem Showman Altyazılı Fragmanı

Film : Muhteşem Showman Oyuncular : Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya..

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:20

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Aralık Pazar Günü TNT'de Good Behavior 2x10 Promo/Preview Letty Raines, in the Mansion, with the Gun (Season Finale) Good Behavior Sea..

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..

Denizin Ortasında Film İzle 2:01:43

Denizin Ortasında Film İzle

Denizin Ortasında In the Hearth of the sea Türkçe dublaj hd film izle Herman Melville’in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820’de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina av..

  • Tv Series tarafından
  • 10.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Mission : Impossible 6 Yansımalar Türkçe Dublaj Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

MARK RONSON - UP TOWN FUNK (ft. BRUNO MARS) 01:49

MARK RONSON - UP TOWN FUNK (ft. BRUNO MARS)

Uptown Funk lyrics This hit That ice cold Michelle Pfeiffer That white gold This one, for them hood girls Them good girls Straight masterpieces Stylin', while in Livin’ it up in the city Got Chucks on with Saint Laur..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Görevimiz Tehlike 6 Orijinal Fragmanı #2 02:33

Görevimiz Tehlike 6 Orijinal Fragmanı #2

Görevimiz Tehlike 6 Orijinal Fragmanı #2 Yayınlandı. Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pe..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

Work It starring Sabrina Carpenter & Liza Koshy - Official Trailer 02:43

Work It starring Sabrina Carpenter & Liza Koshy - Official Trailer

Dance to your own beat. Watch Work It on Netflix August 7. When Quinn Ackerman’s admission to the college of her dreams depends on her performance at a dance competition, she forms a ragtag group of dancers to take on t..

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Deney 5 Full Hd Film İzle 1:35:37

Ölümcül Deney 5 Full Hd Film İzle

ÖLÜMCÜL DENEY 5 İNTİKAM İZLE Ölümcül Deney 5 izle, Ölümcül Deney 5 full izle, Ölümcül Deney 5 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 5 hd izle, Umbrella isimli şirketin hedefi dünyayı yürüyen ölüler haline getirmektir. Ve bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 32.847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ustura Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:59

Ustura Türkçe Dublaj Film İzle

USTURA – MACHETE TÜRKÇE DUBLAJ HD FULL FİLM İZLE Ustura – Machete filminin konusunda kendisinde barındırdığı kanlı vahşi palasıyla etrafta dolaşan karakteri Danny Trejo canlandırmakta Filmde, içerisinde bulunduğu çete ta..

  • PengoTV tarafından
  • 8.343 görüntüleme
  • 6 yıl önce