#Sayısız

Karaciğerimizi Doğal Yollardan Temizleyen 6 Besin Maddesi 04:27

Karaciğerimizi Doğal Yollardan Temizleyen 6 Besin Maddesi

Karaciğerimiz, vücudumuzun en büyük organıdır. Çok önemli proteinleri üretiyor olmasının yanında, yağların sindirilmesinde önemli bir rol oynayan safranın üretimini üstlenir ve kanımızdaki toksinlerin atılmasını sağlar. ..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle 3:00:52

Yeşil Yol Türkçe Dublaj Hd İzle

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulun..

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com) 03:20

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com)

Dünya Nakliyat, sektöründe, Türkiye ye kaliteli, profesyonel evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İster Diyarbakır Dan Mardin e Ankara dan Bursa ya ister Çanakkale den Van a her ile her semte sorunsuz taşımacılık hizm..

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..