#Sevİyeye

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Çaylak  (Polisiye – Suç) Film Izle 1:55:01

Çaylak (Polisiye – Suç) Film Izle

The Recruit izle, Çaylak izle… Walter Burke (Al Pacino) tecrübeli bir FBI ajanıdır. Operasyon operasyon görevlisi yapacağı birini aramaktadır. James Douglas Clayton (Colin Farrell) tam onun aradığı bir kişiliktir. Onu eğ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2019 6.SINIF CEBİRSEL İFADELER 24:39

2019 6.SINIF CEBİRSEL İFADELER

2019 6.SINIF MATEMATİK CEBİRSEL İFADELER CEBİRSEL İFADELER SABİT TERİM TERİM BENZER TERİM KATSAYI KAVRAMLARI CEBİRSEL İFADENİN DEĞERİNİ HESAPLAMA BASİT CEBİRSEL İFADELERİN ANLAMINI AÇIKLAMA YAŞIMIN .....FAZLASI BOYUMUN ...

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (1) 21:37

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (1)

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR AÇININ ÖLÇÜSÜ İÇ BÖLGE DIŞ BÖLGE KOMŞU AÇILAR EŞ AÇILAR AÇI ORTAY DAR AÇI DİK AÇI GENİŞ AÇI TAM AÇI AÇI NEDİR AÇININ KENARLARI YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLED..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2) 13:52

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR (2)

6.SINIF MATEMATİK AÇILAR TÜMLER AÇI KOMŞU TÜMLER AÇI BÜTÜNLER AÇI KOMŞU BÜTÜNLER AÇI İKİ AÇININ TOPLAMI 90DERECE İSE TÜMLER İKİ AÇININ TOPLAMI 180 DERECE İSE BÜTÜNLER AÇI TERS AÇILAR KONU ANLATIMI FARKLI SORU ÇÖZÜMLERİ..

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN 20:04

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN

6.SINIF MATEMATİK ÜÇGENDE ALAN YÜKSEKLİK DAR AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN DİK AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN GENİŞ AÇILI ÜÇGENDE YÜKSEKLİK VE ALAN FARKLI SORU TİPLERİ KONU ANLATIMI YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARA..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER 29:35

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER DENKLEMİN KÖKLERİ ÇÖZÜM KÜMESİ DENKLEM ÇÖZME KATSAYI KARMAŞIK SAYILAR KÜMESİ SANAL BİRİM KÖKLERİ BULMA ÇARPANLARA AYIRMA YÖNTEMİ İLE KÖKLERİ BULMA FORMÜL KULLANARAK D..

10.SINIF ÇOKGENLER 21:02

10.SINIF ÇOKGENLER

10.SINIF ÇOKGENLER 10.SINIF MATEMATİK YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı iste..

5.SINIF TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR 22:14

5.SINIF TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR

5.SINIF TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR 5.SINIF MATEMATİK YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.a..

6.SINIF PARALELKENARDA ALAN 14:42

6.SINIF PARALELKENARDA ALAN

6.SINIF PARALELKENARDA ALAN YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz ko..

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM) 28:57

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYU

4.SINIF MATEMATİK ZAMAN ÖLÇÜLERİ SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM,MEVSİM YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve ..

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM) 28:57

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYU

4.SINIF MATEMATİK ZAMAN ÖLÇÜLERİ SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM,MEVSİM YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve ..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..