#Siraya

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi 00:29

Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun flaş ekibi Göztepe deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek averajla 3. sıraya yükseldi. Maça Sabri Sarıoğlu başarısız çalımıyla damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi 01:29

Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi

LaLiga'nın 8. haftasında Atheltic Bilbao evinde Sevilla'yı 1-0 yendi. Bilbao'ya 3 puanı getiren golü 43. dakikada Mikel Vesga kaydetti. Bu sonuçla Athletic Bilbao 4 maç sonra 3 puanla sahadan ayrıldı ve 11 puanla 8. s..

Su Hortumu Patlayınca Krizi Fırsata Çeviren Güzel İnsanlarımız 00:35

Su Hortumu Patlayınca Krizi Fırsata Çeviren Güzel İnsanlarımız

Arabalarını yıkatmak için resmen sıraya giriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin 01:20

Makas Yerine Balta Kullanan İlginç Kuaför Daniil Istomin

Saç kesmek için sıra dışı bir yöntem seçen Rus kuaför Daniil Istomin müşterilerinin saçlarını balta ile kesiyor. Başlarda reklam için seçilen kesme yönteminde modeller kullanılırken artık çılgın insanlar Daniil Istomin'i..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Süt Sırasına Bekleyen Medeni Kedi 00:34

Süt Sırasına Bekleyen Medeni Kedi

İzmir'de gelen görüntüde arabayla süt satmaya gelen adamdan her gün süt almak için sıraya giren sevimli kediyi izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu! 00:42

Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu!

Fırsat buldukça sürekli Fatih Terimin soyunma odası videolarını izleyen emlak sektörü çalışanlarının, bizde isteriz yalvarmaları ardından müdire nin kırmızı beyaz giyinirseniz yaparım demesiyle sıraya dizilmesi.Siz kı..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi 03:21

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi

Bu videoda en yaygın kopya yöntemlerini Hayat Okulu videosu haline getirdik. Sıraya yazmak, ele/kola yazmak, arkadaşının kağıdına bakmak, yaratıcı yöntemlerle kopya çekmek, sıranın altından defter/kitap açmak... Kopyacı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak 00:58

Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak

Koronavirüs dünyadan temizlenmeden, yeni salgınlar adeta sıraya girdi. Bilim dünyası alarm verirken, küresel dayanışma için de çağrıda bulunuldu...

Türk kadını kendisini güzel buluyor! 01:55

Türk kadını kendisini güzel buluyor!

KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ? BU SORU ARALARINDA TÜRKLERİN DE BULUNDUĞU 11 BİN KADINA SORULDU. TÜRK KADINLARININ VERDİĞİ YANITLARLA TÜRKİYE BEŞ ÜLKE ARASINDA İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ. NASIL MI? İZLEYELİM....

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu 03:15

Tuvana Türkay, Alper Potuk’a Sosyal Medya Yasağı Koydu Mu

Tuvana Türkay önceki akşam Nişantaşı’nda ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekân çıkışı görüntülenen Türkay, Alper Potuk’la ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir süredir Fenerbahçeli Alper Potuk'la aşk yaşaya..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Far Cry 5 Co Op  Friend For Hire Trailer PS4 01:25

Far Cry 5 Co Op Friend For Hire Trailer PS4

Far Cry comes to America in the latest installment of the award-winning franchise. Welcome to Hope County, Montana. When your arrival incites the cult to violently seize control of the region, you must rise up and spark ..

  • BETA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..