#Siyah

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 3. Fragmanı 01:10

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ağabeyinin vurulmasıyla sarsılan Aslı'nın gözyaşları Ferhat'ı derinden etkiliyor! Aslı büyük bir üzüntü içindedir. Onun gözyaşları Ferhat'ı da etkiler. Aslı'yı teselli ede..

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun  Evde Kendin Yap  Maske Bant Tel Toka 10:47

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun Evde Kendin Yap Maske Bant Tel

Siyah noktalar hepimizin korkulu rüyası, cildimizi iyi temizlemediğimizde çirkin bi görüntüye sebep oluyorlar. Sizlere videoda verdiğim 5 Pratik Yöntemle siyah noktalarınızdan kurtulacaksınız :)..

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske 06:04

Asena Ermis 100 Kat Siyah Maske

Herkese merhaba, Bugün eglence amacli 100 Kat challenge icin sivilce,siyah nokta icin olan siyah maskeyi denedim. Alisveris videomda nerden aldigimi bulabilirsiniz. Tuhaf güzellik sirlarini test ettigim videodada ilk ke..

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat'ın, Aslı'yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor! Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçm..

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat, onun da kötü tarafa geçtiğini savunuyor; ikili arasında yeni bir hesaplaşma başlıyor! Ferhat'tan gördüğü şiddet üzerine onu bıçaklayan Aslı'yı..

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı 00:47

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit, Aslı ile bir araya geliyor; gizlenen gerçeklerin hesabı soruluyor! Aslı, sarhoş olduğu gecede Ferhat'ın kendisini öpmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Ferhat, Aslı'..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi? Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Fer..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yiğit, abisi Ferhat'ı tutuklatıyor! Ferhat, Aslı'ya aşık mı oluyor? Namık, Ferhat'ın duygularını sorgulamaya başlar. Aslı'ya olan hareketlerinin aşk sinyalleri verdiğini Fe..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı'nın başı büyük bir belaya giriyor; onu kurtaran yine Ferhat oluyor! Aslı'yı ortadan kaldırmak isteyen Namık Emirhan, eski defterleri açar. Aslı'nın mahkemelik olduğu bi..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı 00:51

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 13. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, suçlu ilan edilip hapse atılıyor! Aslı namlunun ucunda! Ferhat, Aslı'nın gözleri önünde tutuklanarak ondan ayrılmak zorunda kalır. Ferhat'ın hapiste de başı beladadır...

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat boşanma kararını yeniden değerlendiriyor; Aslı ilk defa bu kadar açık konuşuyor! Kamil'in annesinin Gülsüm olduğu ortaya çıktıktan sonra Abidin'den sürpriz bir karar..

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Fe..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Avustralyalı Kırmızı Karınlı Siyah Yılanın Kaportada Yolculuğu 00:46

Avustralyalı Kırmızı Karınlı Siyah Yılanın Kaportada Yolculuğu

Kırmızı karınlı siyah yılanın kaportada geçen yolcuğu araç içerisinde bulunan kameraya böyle yansıdı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji 04:30

Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji

Sadece siyah göz kalemi kullanarak eyelinere gerek kalmadan etkileyici bakışlar elde etmek hiçte zor değil.Videomuzu izleyerek kolayca uygulayabilirsiniz.Kamalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.Şimdiden teşekkür ederi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Klasik Siyah Dumanlı Göz Makyajı 08:37

Klasik Siyah Dumanlı Göz Makyajı

Makyaj renkleri zamanla moda trendlerine uyarak hep değişim göstersede asla değişmeyen bir göz makyaj ritüeli siyah dumanlı göz makyajlarıdır.Bu videomuzda da siyah dumanlı göz makyajı nasıl yapılır aşama aşama izleyebil..

  • Kadınca tarafından
  • 1.676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oltasına Siyah Marlin Takılan Adamın Gezintiye Çıkması 02:04

Oltasına Siyah Marlin Takılan Adamın Gezintiye Çıkması

Dünyanın en hızlı balığı olarak bilinen siyah marlin balığı adamın oltasına takılır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Siyah İnci Dizisinden İlk Kareler Geldi! 01:52

Siyah İnci Dizisinden İlk Kareler Geldi!

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in paylaştığı Siyah İnci dizisi çekimlerine başladı...

  • ANKA tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci Başlıyor -Oyuncu Kadrosu 01:03

Siyah İnci Başlıyor -Oyuncu Kadrosu

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alacak olan Siyah İnci Başlıyor -Oyuncu kadrosu..

  • ANKA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Şampiyon Beşiktaş - Beşiktaş Marşı 02:27

Siyah Beyaz Şampiyon Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

Siyah Beyaz Şampiyon Beşiktaş - Beşiktaş Marşı Dinle..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce