#Siyaset ve iş dünyasından

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Prof. Dr. Şerif Mardin Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Prof. Dr. Şerif Mardin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında vefat eden sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin, son yolculuğuna uğurlandı...

Erdoğan Tarihi Kararı Açıkladı Kudüs Filistin'in Başkentidir 11:03

Erdoğan Tarihi Kararı Açıkladı Kudüs Filistin'in Başkentidir

Erdoğan Tarihi Kararı Açıkladı Kudüs Filistin'in Başkentidir Siyaset..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Üç Haydut Ödüllü Animasyon Tek Parça İzle Hd 1:09:10

Üç Haydut Ödüllü Animasyon Tek Parça İzle Hd

Ebeveynlerin değil, çocukların gizemli dünyasından yola çıkılarak, çocuk haklarını temel alan bir animasyon...

Otel Transilvanya Tek Parça İzle 1:31:31

Otel Transilvanya Tek Parça İzle

İnsan dünyasından uzakta bir üst düzey işletme işleten Drakula, bir çocuk tatil yerini keşfedip sayının genç yaşlı kızına düştüğünde, aşırı korumalı moda geçiyor...

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica 14:20

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica

Teknolojinin ilerlemesiyle, robotlar üzerindeki çalışmalar da bir hayli arttı. Her gün yeni bir robotla karşılaştığımız teknoloji dünyasından şimdi Erica ile tanışacağız. Erica şimdiye kadarki en gerçekçi robot olarak di..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle 45:54

Kamera Arkası 1.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Menekşe Koyu film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberle..

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle 49:30

Kamera Arkası 2.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Kemal Uzun ve Defne Halman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Şeşka film seti ve film ekibi ile gerçekleştirilen röportaja yer verilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer..

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle 47:19

Kamera Arkası 3.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Yılmaz Kanat konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler yer almaktadır...

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle 47:24

Kamera Arkası 4.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Salih Güney konuk edilmektedir. Programda ayrıca sinema dünyasından haberler ve İzzet Günay ile yapılan söyleşi yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

2017'de Kaybettiklerimiz 01:00

2017'de Kaybettiklerimiz

Bu sene sanat ve medya dünyasından birçok isim aramızdan ayrıldı. 2017'de hayatını kaybedenleri saygıyla ve rahmetle anıyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi 05:03

Arif V 216 Filmi Nasıl Ali Eyüboğlu Galaya Gitti Filmi Değerlendirdi

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Ölümcül 10 Tabanca 08:17

En Ölümcül 10 Tabanca

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya, filmin oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin iş ve sanat dünyasından pek çok önde gelen isim katıldı...

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanıı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı? Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan bi..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Kamera Arkası 5.Bölüm İzle 52:36

Kamera Arkası 5.Bölüm İzle

Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Yorum Yok filminin seti, sinema dünyasından haberler ve yeşilçam filmlerinden görüntüler yer almaktadır...

Aşkı Ülkemizde Bulan Yabancı Güzeller - Cumartesi Süprizi 06:51

Aşkı Ülkemizde Bulan Yabancı Güzeller - Cumartesi Süprizi

Sunuculuğunu Gamze Karaman'ın gerçekleştirdiği 'Cumartesi Sürprizi', magazin dünyasından en son haberleri, programların kamera arkası, ünlülerle röportajlar, konser görüntüleri ve samimi itiraflarla hafta sonlarına renk ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Çakar Aleyna Tilkiye Destek Danla Biliçe Ayar Verdi! 11:13

Ahmet Çakar Aleyna Tilkiye Destek Danla Biliçe Ayar Verdi!

Aleyna Tilki, Danla Biliç, Demet Akalın, Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya, Hadise, Hande Yener, Dünya Güzellerim'den Burcu Esmersoy ve Bülent Ersoy, futbol dünyasından Arda Turan, Messi, Alper Potuk, Quaresma ve daha bir s..

  • ANKA tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce