#Sozcusu

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı 01:02

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı

Londra'da parlamento dışında saldırı gerçekleştiği sırada meclisin alt kanadı olan Avam Kamarası oturum halindeydi. Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento sözcüsü milletvekillerine kısa bir açıklama yaptıktan ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Dünya Haber: 00:33

Dünya Haber: "Türkiye Askerlerimizi Tehlikeye Attı"

ABD Dışişleri Bakanlığı geçici sözcüsü Toner, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok harekatını 1 saatten az süre kala bildirmesi nedeniyle ABD askerlerinin hayatını riske attığını savundu...

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Aktay  AK Parti 21 Mayıs'ta Olağanüstü Kongreye Gidiyor 00:50

Aktay AK Parti 21 Mayıs'ta Olağanüstü Kongreye Gidiyor

AK Parti Sözcüsü Aktay, partisinin 21 Mayıs'ta üçüncü olağanüstü kongreye gideceğini açıkladı...

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı 03:00

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı

Türkiye'nin Suriye ve Irak'a düzenlediği hava harekâtını kınayan İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, Türkiye'den operasyonları durdurmasını istedi...

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle 01:24

İki Yerli Hoca İle Görüşüyoruz İzle

Fenerbahçe Spor Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu A Spor'a özel açıklamalar yaptı. İki yerli teknik direktör ile görüştüklerini ifade eden Uslu, yabancı para biriminden tamamen vazgeçip Türk lirasına dö..

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki 03:51

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki

HDP tarafından Diyarbakır Sur’da yaşayanlar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe parti sözcüsü Osman Baydemir ile birlikte çok sayıda milletvekili de katıldı.Yemeğin ardından soruları yanıtlayan Baydemir, CHP Milletvekil..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var! 01:35

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var!

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda silahlı bir kişinin kalabalığa ateş açtığı ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının Term..

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı 00:39

Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı

Tayvanlı bir politikacının ölümünün ardından cenazesinde 50 direk dansçısı gösteri yaptı.Cenaze töreninde direk dansçıları şov yaptı Tayvan'ın güneyindeki Chiayi kentinin il meclisi sözcüsü Tung Hsiang'ın cenaze töreni i..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü 05:00

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Parlak ve Sanatçı..

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı 01:28

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı

Irak'ın toplam borcu ülke nüfusuna dağıtıldığı zaman her vatandaşın 6 bin dolar borçlu olduğu ortaya çıkıyor. Irak Meclisi Maliye ve Ekonomi Komisyonu Sözcüsü Ahmed Hacı Reşid, Maliye Bakanlığı'nın komisyonumuza verdiği..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..