#Süleyman soylu

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti 01:37

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti

Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nin personellerinden down sendromlu Evren, askerlik hayaline kavuştu. Evren askeri kamuflajını giyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziy..

Cumhurbaşkanı ve Başbakan  Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı 02:12

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Bakan Soylu’nun Oğlunun Düğününe Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu’nun düğününe katıldı...

İçişleri Bakanı Soylu'dan Mehmetçiğe Yeni Yıl Jesti 00:56

İçişleri Bakanı Soylu'dan Mehmetçiğe Yeni Yıl Jesti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018’i Kato Dağı’nda askerlerle karşılıyor. Bakan Soylu, birlikteki asker ve güvenlik korucularını sanatçı Yusuf Güney ve milli futbolcu Burak Yılmaz’la görüştürdü...

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama 01:40

ADD'nin Darbe Sevici Paylaşımı İçin Soylu'dan Açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin 27 Mayıs'ın yıldönümünde yaptığı darbeyi öven skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepki almıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki esnaf ziyaret sırasında konuyla ilgili açıkla..

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı 05:50

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu 2000'li yıllarda hainlikle suçladığı Meral Akşener'in istifasına ilişkin soruya “İstismar ortaya ko..

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret 01:13

Bakan Soylu'dan TVNET'e Sürpriz Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu program sonunda TVNET stüdyosunu ziyaret ederek konuklara sürpriz yaptı. O anlar canlı yayına böyle..

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın 00:46

Bakan Soylu: Biz Ona 4 Duvar Verdik İstediğine Sırtını Dayasın

Ülke TV'de Turgay Güler'in konuğu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Soylu HDP'li Figen Yüksekdağ'ın 'Biz sırtımızı PYD'ye YPG'ye dayıyoruz' sözlerine 'Şimdi bi..

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili 02:18

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük POMEM'de düzenlenen polis özel harekat yemin töreninde konuştu. Bakan Soylu, Hakkari'de asker eşinin ve 11 aylık oğlunun haince öldürülmesi olayını anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum' 01:34

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacak..

Soylu: Vatan Toprağını Bu Eşkiyalardan Temizlemeye Kararlıyız 01:44

Soylu: Vatan Toprağını Bu Eşkiyalardan Temizlemeye Kararlıyız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de basın toplantısı düzenledi...

Bakan Soylu, Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığını Ziyaret Etti 01:17

Bakan Soylu, Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığını Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret etti...

Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te 01:04

Bakan Soylu Hain Saldırının Yaşandığı Siirt'te

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh Ormanardı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen ve 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu...

İçişleri Bakanı Soylu Mehmetçik'le Sahur Yaptı 01:29

İçişleri Bakanı Soylu Mehmetçik'le Sahur Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'daki ziyaretlerinin ardından helikopterle geldiği Başkale ilçesi Albayrak 3. Hudut Piyade Birliğinde askerlerle sahur yaptı...

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki... 02:28

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin oy alabilmek, Batı'ya selam çakmak ve onların şemsiyesinin altına girebilmek için, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istediklerini belirterek, Doğu ..

Bakan Soylu Siirtli Kızın Mektubunu Okurken Gözyaşlarını Tutamadı 01:43

Bakan Soylu Siirtli Kızın Mektubunu Okurken Gözyaşlarını Tutamadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AA Editör Masası'nda Siirtli kızın yazdığı mektubu okurken gözyaşlarına engel olamadı...

Soylu'nun Dediği Çıktı Akşener İstifa Etti 00:15

Soylu'nun Dediği Çıktı Akşener İstifa Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Meral Akşener hakkında söylediği, 'Bir şeyi 6-7 aydan fazla sürdüremez' sözleri haklı çıktı. Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladı...

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı 01:07

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüsü atlattı. Hatta iş başı yaptı. Bakanlığa giden Soylu, ilk iş olarak güvenlik ve koordinasyon toplantısına katıldı...

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı 02:08

Bakan Soylu'dan HDP'li Vekilleri Zora Sokan Çağrı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan PKK’yı terör örgütü olarak nitelendirmeyen HDP’ye sert tepki geldi. Soylu, HDP’li vekillere “Bu PKK’nın Allah belasını versin deyin” çağrısında bulundu...