#Sünnet i seniyye

Narkozun Etkisinde Kalan Çocuk 00:59

Narkozun Etkisinde Kalan Çocuk

Sünnet olup narkoz etkisinde kalan çocukla uğraşan yakını komik anları kameraya kaydetti. İzliyoruz arkadaşlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı 02:31

Konya'da, düğün ve toplu organizasyon yasağı

Konya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan karara göre, salgının kontrol altında tutulması ve yayılımının durdurulması amacıyla birçok toplu organizasyon yasaklandı. Buna göre, kafe, restoran, lokanta, çay bahçesi gibi i..

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız 20:33

Namaz Kılamıyorum Diyorsan Akıl Almaz Çözüm - Mehmet Yıldız

Namaz kılmakta zorlanıyor musun ? Namaz farz mıdır ? Günde 5 vakit Namaz çok değil mi ? Artık yeter düzenli olarak Namaz kılmak istiyorum diyorsan bu videoyu mutlaka izle.....

Bu Hadisi Bilmeden Ölmemelisin - Mehmet Yıldız 03:28

Bu Hadisi Bilmeden Ölmemelisin - Mehmet Yıldız

Bize nereden geldiğimizi hatırlatan ve ömrümüz boyunca unutmamamız gereken bu hadisi bilmeden ölmemelisin! İyi Seyirler.....

Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı! 12:42

Eminenin Abiyesi Beğenilmeyince Yaşar İpek Şarkılı Sözlü Uğurladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 143. bölümünde Emine Aydın beyaz kombiniyle sünnet çocuğu annelerine benzetilince Emine isyan etti. Kemal Doğulu ise Emine'nin elbisesini şey olarak tanımla..

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu 06:07

Mustafa Kandıralı ve Saz Arkadaşları Klarnet Konçertosu

nostaljik değeri bi köşeye dursun klarnet üstadı büyük sanatçı Mustafa Kandıralı üstadın 95 yılında muhtemel sünnet düğününde muhteşem performansı..

  • JET TV tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Çorapla Halay Çekiyor 01:00

Kerimcan Durmaz Çorapla Halay Çekiyor

Yeğeninin sünnet düğününde çok eğlenen Kerimcan Durmaz her zamanki gibi farkındalığını ortaya koydu ve babet çorapla halay çekti...

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azraille Dans Teaser 00:28

Azraille Dans Teaser

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..