#Sürdürüyor

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Sultanlar Olimpiyatlar İçin Ter Dökecek 00:55

Sultanlar Olimpiyatlar İçin Ter Dökecek

Kadın Voleybol Milli Takımı, Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor...

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası 01:04

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Jelena Yenge'nin Nefes Kesen Fotoğrafları 00:52

Jelena Yenge'nin Nefes Kesen Fotoğrafları

Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in popstar eşi Jelena Karleusa, sosyal medyadan tatil fotoğraflarını paylaştı. Jelena Karleusa, İnstagram hesabından cesur paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Tekneden bikinili fotoğraflarını..

  • ANKA tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mauricio Isla İstanbul'da! 00:31

Mauricio Isla İstanbul'da!

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler bu kapsamda kadrosuna Şilili yıldız oyuncu Mauricio Isla'yı katmaya hazırlanıyor. Isla görüşmeleri sürdürmek için Atatürk Havaalanı'ndan İstanb..

  • OFSAYT tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Cengiz'e 11 İçin Dev Bir Rakip Geliyor 01:15

Cengiz'e 11 İçin Dev Bir Rakip Geliyor

Roma, Leicester City'den Riyad Mahrez'i transfer etmek ısrarcı tutumunu sürdürüyor. Cengiz Ünder ile aynı mevkide oynayan Cezayirli futbolcu için Serie A temsilcisi 30 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sundu...

  • OFSAYT tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şiddetli Fırtına Çengelköy'deki Asırlık Çınarı Devirdi 03:27

Şiddetli Fırtına Çengelköy'deki Asırlık Çınarı Devirdi

Üsküdar Çengelköy'deki tarihi Çınarlatı'nda bulunan asırlık dev çınar, İstanbul'da dün akşam saatlerine etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle devrildi. Yağmurun hemen başlamasıyla birlikte kafelere ve çevrede bulunan iş..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Kanarya Transferde Taarruza Kalktı 01:21

Kanarya Transferde Taarruza Kalktı

Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği forvet ve stoper transferleri için girişimlerini sürdürüyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kjaer'in Alternatifi Milan'dan! 01:04

Kjaer'in Alternatifi Milan'dan!

Fenerbahçe, stoper ve forvet mevkilerine yapacağı transferler için girişimlerini sürdürüyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti 02:22

Abd Başkanı Trump, Kuzey Kore'yi Yine Tehdit Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore’nin tehditlerine aynı tonda karşılık vermeyi sürdürüyor. Trump “Belki de son açıklamam yeterince sert değildi. İmkansız olduğunu düşündükleri şeyler başlarına ..

Yanal Beyin Yıkıyor! Gözler Dev Maçta 01:11

Yanal Beyin Yıkıyor! Gözler Dev Maçta

Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi 00:26

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası etkisini sürdürüyor. 4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan kasırga nedeniyle timsahlar sokaklara indi. Pazar günü 4. kategoride olan kasırga, Karayipler'de 38 kişin..

Türk Silahlı Kuvvetlerinin  Uçan Kaleleri 02:02

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Uçan Kaleleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, envanterine aldığı uçan kale CH-47F Chinook helikopterleriyle eğitim ve diğer uçuşlarını sürdürüyor. Helikopterlerin yakın zamanda önemli görevlerde kullanılması hedefleniyor...

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti 04:04

Yeni Iphone 8 Reklamı Çok Tepki Çekti

Son günlerde özellikle sızıntılarla birlikte iyice gündeme oturan ve yılın en çok beklenen telefonu olan iPhone 8 , yani 10.yıl iPhone’u için Apple bütün hazırlıklarını sürdürüyor. Tabii şuanda satışta olan en güncel tel..

  • PengoTV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..