#Sınava

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti 02:14

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gitti Midesinden Çıkanlar Şoke Etti

3 yıldır karın ağrısı şikayeti çeken 12 yaşındaki Neslihan Karakoç, son zamanlarda ağrıları artınca doktora başvurdu. Genç kızın midesinden 2 kilo 850 gram ağırlığında 20 santim büyüklüğünde taş sertliğinde saç ve sakız ..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman 02:14

Küçük Cadı Türkçe Dublajlı Fragman

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekl..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular 02:23

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular

Çorum'da kapılar kapatıldıktan 15 saniye sonra YKS sınavının yapılacağı okulun bahçesine gelen bir öğrenci içeri alınmadı. Durumu tepki gösteren aileler okulun kapısının camlarını vurarak görevlilere öğrencinin alınması ..

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi 03:16

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi

İstanbul’da 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Küçükçekmece'de sınav yapılacak okullar dezenfekte edildi. Dezenfekte edilen okullar sınava hazır hale getirildi...

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları 03:31

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları

Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yükseköğretim kurumları sınavı tamamlandı. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler sınav gününü heyecan, stres ve aksiliklerle atlattı. İşte her yıl görmeye alışık ..

YKS'ye Adana damga vurdu! 02:18

YKS'ye Adana damga vurdu!

Milyonlarca adayın meraklı beklediği YKS sonuçları da bugün açıklandı ve sınava adana damgasını vurdu çifte birinci Adana'dan çıkarken eşit ağırlık bölümünde dereceye girenlerin arasında sürpriz bir isim vardı!..

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı! 02:28

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı!

KPSS'ye girecek olan bir vatandaş test verip ertesi gün sınava girdi. Vatandaşın testi pozitif çıktı!..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 1 yıl önce