#Tahmin

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun 10:31

Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun

Yeni bir fiyat tahmin yarışması ile karşınızdayız. Yine fiyatını en yakın şekilde tahmin eden o ürünün sahibi oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017- Acun Ilıcalıdan Ada Konseyinde Gönüllüler itirafı! 01:30

Survivor 2017- Acun Ilıcalıdan Ada Konseyinde Gönüllüler itirafı!

Ada konseyinde Gönüllüler itirafı! Tahmin edilmeyen dörtlü... Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımının kalan son 4 yarışmacısı hakkında 'tahmin edilmeyen dörtlü' şeklinde değerlendirdi ve yarışmacıların fikrini aldı...

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun 15:45

Bu Kaç Paradır? - Fiyatını Bil Senin Olsun

Yeni bir fiyat tahmin yarışması ile karşınızdayız. Bu formatımızda Melih elindeki ürünlerin fiyatını soruyor. En yakın kim tahmin ederse ürün o kişinin oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

BU KAÇ PARADIR - Fiyatını Bil Senin Olsun 14:12

BU KAÇ PARADIR - Fiyatını Bil Senin Olsun

Yeni bir fiyat tahmin yarışması ile beraberiz. Bu formatımızda ürünün fiyatını en yakın tahmin eden kişi o ürünün sahibi oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Görme Engelli Gencin İlginç Yeteneği 00:31

Görme Engelli Gencin İlginç Yeteneği

Görme engelli genç eline verilen içecek şişelerinin markalarını şişeye vurarak tahmin ediyor. Genç tahmin etmekle kalmayıp hepsini biliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l 10:24

Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

  • ÇocukTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı) 01:12

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı)

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da verdiği konser esnasında patlamalar meydana geldi. Art arda patlayan bombaların ardından konser alanında kargaşa yaşandı. 8 kişi yaralandı. Olayda ses bombası kullanıldığı tahmin ediliyor. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadını mutlu eden 4 hayvan :)) 00:39

Kadını mutlu eden 4 hayvan :))

haydi tahmin edelim de eğlenelim , :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum' 01:34

Soylu: 'Bugün İyi Günleri Çok Net Söylüyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin, Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacak..

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama 01:16

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama

Bulgaristan'da gaz taşıyan bir yük treninde meydana gelen patlamada, en az 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kazaya, gaz taşıyan yük treninin son iki vagonunun yüksek gerilim hattına değmesinin yol açtığı tahmin ediliyor..

El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..