#Tatl��lar

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Star Wars'un İnsanları Taşıyabilen Drone'ları Gerçek Oluyor! 01:40

Star Wars'un İnsanları Taşıyabilen Drone'ları Gerçek Oluyor!

Hollywood filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz insan taşıyan drone'lar gerçek oldu. Bu drone bir insanı rahatlıkla taşıyabiliyor. Scorpion 3 tarafından geliştirilen bu drone şimdilik kapalı alanlarda testlerini gerçekle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip e..

  • Dini Mubin tarafından
  • 5.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

4100 Lümenlik Dünyanın En Parlak Feneri, iPhone 7'ye Tutulursa Ne Olur? 07:10

4100 Lümenlik Dünyanın En Parlak Feneri, iPhone 7'ye Tutulursa Ne Olur

El feneri deyip geçmemek gerekiyor! Amansız testler karşısında güçlü kalmaya çalışan iPhone'lar bu defa çok zorlu bir rakibe karşı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Öğretir Kimdir? 01:42

Cem Öğretir Kimdir?

Cem Öğretir Doğum:10 Eylül 1973 (43 yaşında) İngiltere Milliyet:Türk Meslek:Sunucu ve haberci Etkin yıllar:1995-günümüz Evlilik(ler):Seda Öğretir Çocuk(lar):Ada Öğretir..

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar 00:53

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar

Geçimlerini kağıt ve plastik gibi ürünleri toplamayla sağlayan Afgan'lar çöpleri sattıkları alanda yatıp kalkıyor. Pazar günleri de bir araya gelip kriket oynuyorlar. Sporun sosyalleşmede ne kadar büyük bir önemi olduğun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Kardashian'ın Selülitleri Olay Oldu!! 01:14

Kim Kardashian'ın Selülitleri Olay Oldu!!

Yalnızca ABD'nin değil dünyanın en ünlü ailesi olma yolunda ilerleyen Kardashian'lar, bu kez Meksika tatilinde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Karanlıklar Ülkesi  Film İzle 1:31:32

Karanlıklar Ülkesi Film İzle

Karanlıklar Ülkesi : Kan Savaşları Film İzle. Cory Goodman’ın senaryosuna Jayson Rothwell ile imza attığı ve yönetmen koltuğuna ilk kez Anna Foerster oturduğu Underworld serisinin beşinci filminde Selene'i yine soluksuz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Drone Kullanarak Balık Tutmak 03:27

Drone Kullanarak Balık Tutmak

Kullanım alanları konusunda her geçen gün sınırları zorlayan ve karşımıza mutlaka yeni bir şeyle çıkmayı başaran drone'lar, şimdi de avcı oldu. Uzun zamandır balık avlayan ve artık bu işte ustalaşan iki arkadaş, balık ya..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi 01:30

Sürücüsüz Yarış Aracının Test Sürüşü Böyle Görüntülendi

Yaklaşık iki hafta önce Elektrikli Formula'nın Berlin ayağında son testleri gerçekleştirilen sürücüsüz otomobil yarışlarının oyuncuları Robocar'lar bir önceki testlere oranla çok daha başarılı bir profil çizdi. İlk iki t..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roswell istilasi Film İzle 1:24:24

Roswell istilasi Film İzle

1947’de Amerikan ordusu bir UFO vurarak Alien'ların varlığını öğrenir.Yaratıklar için elit komandolar gizlice Alien’lerın geri dönmesi üzerine eğitilir.Yine de, uzaylılar geri dönmez ve elit güçler dağıtılır. Roswell kaz..

  • Tv Series tarafından
  • 1.861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı? 01:45

Kılıçdaroğlu 2019'da Cumhurbaşkanlığına Aday Olacakmı?

Şirin Payzın'ın sunduğu ve CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında CHP'li milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması, Darbe Araştırma Komisyonu raporuna yapılan itirazlar, KHK'lar ve FETÖ operasyonları..

White Walker'in Sen Olsan Bari Şarkısında Hunharca Eğlenmesi 00:45

White Walker'in Sen Olsan Bari Şarkısında Hunharca Eğlenmesi

İnsana üç buçuk artıran White Walker'lar, 7 krallığa hükmedecek diye beklerken, meğersek Aleyna Tilki dinliyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GoPro'yu Uzaya Çıkarma Deneyi 04:05

GoPro'yu Uzaya Çıkarma Deneyi

San Francisco'dan bir helyum balonuna bağlanan GoPro'lar önce uzaya doğru 80.000 feet çıkıyor, sonra da balon patlayarak yeryüzüne geri düşüyor. Kameraya hiç bir şey olmadığı gibi, geriye bu keyifli görüntüler kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen 01:34

Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen

Müslüman coğrafyasının birçok bölgesinde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Yaşanan acı dramların karşısında Türkiye, mazlumlarının umudu ve sesi olmaya devam ediyor. Filistin'den Arakan'a dünyanın birçok noktasındaki Müslüma..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..