#Tekerlekli

Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

Beceriksiz Adamın Sandalye ile İmtihanı 00:29

Beceriksiz Adamın Sandalye ile İmtihanı

Geri dönüşüm tesisinde çalışan adam konteynere tekerlekli sandalyeyi atmak istemiş. Ancak bu işte başarısız olunca komik duruma düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sokakta Mucize 00:26

Sokakta Mucize

Tekerlekli sandalye ile evine girmek üzere olan adam dengesini kaybetmiş ve bir anda sandalyeden düşmüş. Sandalyeden düşen adamın kalkıp yürümesi daha ilginç.....

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR 02:39

ENGELLERİ AŞIP AVRUPA’YA GİDİYOR

KÜTAHYALI SPORCU TEKERLEKLİ DANS'TA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK..