#Teknik

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi 05:16

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi

Bu videomuzda çıkan ilk Galaxy S'i Note 8 ve S8+ ile yanyana getiriyoruz. Tabiki de bir teknik özellik kıyaslama söz konusu değil. Note 8 Teknik Özellikleri: Ekran: 6.3 inç, QHD+, 2960 x 1440 piksel, Super AMOLED, Gori..

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc) 03:53

Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc)

win 10 remote desk top connection to establish the exact solution win 10, hack, computer, bilgisayar, arıza, teknoloji, bilişim, kod, pc, teknik, tech, electronic, device, malware, windows, device, laptop, screen..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi 00:28

Mourinho'nun Maç Sırasında Oyuncusuna Muz Yedirmesi

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rostov maçında ilginç bir harekete imza attı. Portekizli teknik adam maç içerisinde oyuncusuna yemesi için muz gönderdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada.. 05:37

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.01.05.2017 Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde ..

Gheorghe Hagi Romanya'da Tarih Yazdı 00:51

Gheorghe Hagi Romanya'da Tarih Yazdı

Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan Gheorghe Hagi, 2009 yılında kurduğu Viitorul Constanța takımını Romanya Ligi'nde şampiyonluğa taşıdı. Son hafta maçında Cluj'u 1-0 yenen Hagi, teknik direktörlük kariyerinde ilk ke..

  • En Yeniler tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilgi Ve Birikimiyle Fark Yaratır 04:39

Bilgi Ve Birikimiyle Fark Yaratır

Galatasaray ve milli takımda forma giymiş eski futbolcu ve teknik direktör Bülent Korkmaz, beIN Transfer programında A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Lucescu'yu değerlendirdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Le Guen Transferler Büyük Heyecan Yarattı 07:51

Le Guen Transferler Büyük Heyecan Yarattı

Bursaspor Teknik direktörü Paul Le Guen Medipol Başakşehir maçı öncesinde beIN SPORTS'tan Alper Berber'e açıklamalar yaptı.... Fransız teknik adam röportaj esnasında espriler de yaptı..

  • OFSAYT tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe - Trabzonspor Mühtemel 11'ler 02:24

Fenerbahçe - Trabzonspor Mühtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek., FENERBAHÇE - TRABZONSPOR STAT: Ülker HAKEM: Ali Palabıyık SAAT: 21:45 YAYIN: beIN SPORTS 1 FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Ha..

  • OFSAYT tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik 05:22

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hassenhüttl, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Alman teknik adam, özellikle taraftarın etkisinden bahsederek “Atmosferden çok etkilendik. Beşikta..

KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga Çıktı 00:59

KTÜ'de Güvenlik Görevlileri İle Sol Görüşlü Öğrenciler Arasında Kavga

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde sol görüşlü bir grup tarafından üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere izinsiz bildiri dağıtıldığı sırada özel güvenlik görevlileri ile grup arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik ..

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor 00:54

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor

Galatasaray'ı Avrupa'dan eleyen en erken kulüp olan İsveç temsilcisi Östersunds, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ne damga vurdu. İngiliz teknik direktör Graham Potter'in teknik başarısıyla dikkat çektiği tak..

Marmaray Seferleri Durdu 00:30

Marmaray Seferleri Durdu

Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle saat 14.45'te durdu. Arızanın elektrik tellerinin kopmasından kaynaklandığı öğrenilirken, seferler 16.00 itibariyle yeniden başladı. Seferlerin durdurulması üzerine bazı vatandaş..

Derbinin Havası Başkadır Okan Buruk Anlatıyor 05:13

Derbinin Havası Başkadır Okan Buruk Anlatıyor

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk beIN SPORTS'ta yayınlanan Oyun Kurucu programına bağlandı...

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

LG G3 G2 Servis Tamir LG G2 Ekran Değişimi LG G2 Ön Cam Değişimi 03:58

LG G3 G2 Servis Tamir LG G2 Ekran Değişimi LG G2 Ön Cam Değişimi

Sony Xperia Z Servis Ekran Değişimi Xperia Z Ön Cam Değişimi Servis Teknik Videosu. Xperia Z Teknik Servis işlemleri hızlı şekilde yapılmaktadır...

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce