#Tepe

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri Ve Modelleri 01:57

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri Ve Modelleri

Esmer bayanlar için saç rengi alternatifi oldukça fazla. Fakat 2017 yılında öne çıkan saç renklerin incelediğimizde esmer bayanlara kestane, kumral, bal rengi balyajlar gibi renkler öneriyoruz. Bu renk tonlarından en çok..

  • Kadınca tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker - Köylü Güzeli 03:08

Hakan Peker - Köylü Güzeli

Dere aynı tepe aynı Gece gündüz hep aynı Yaşamak bir işkence oldu sana Senin isteklerinden anlarmı Bu bahçe tarla Duramazdı artık buralarda Bir gün köyden çıktı artık Şehirli olacak aklına takmış Giymiş basma mor fistan..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası! 59:03

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası!

Bu videoya BÜYÜLÜ TEPE,KANLI DERE VAKASI,paranormal, paranormal olay, köy, terk edilmiş köy, cin, cinli köy, vaka, olay, şeytan, korku, gerilim, korkunç, kan, kanlı, cadı, büyü, peri, bir gece, bir gece geçirdik,cinli,t..

  • ZULMA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Söz: Ayla Çelik Müzik: Gökhan Tepe Düzenleme: Erhan Bayrak Yönetmen: Nihat Odabaşı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Şanslı Adamı! 01:28

Dünyanın En Şanslı Adamı!

19 yaşındaki kaykaycı Luis Mangujano tepe inişinde dengesini kaybetti ve karşıdan gelen aracın önüne düştü. Araç sürücüsünün zamanında yaptığı fren faciayı önledi...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Kutup Ayılarının Tepeden Aşağıya Doğru Kayması 04:13

Kutup Ayılarının Tepeden Aşağıya Doğru Kayması

Kendilerine eğlence bulan kutup ayıları tırmandıkları yüksek tepeden aşağı doğru kayarak karın tadını böyle çıkardılar...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyazdan Demet Akalına Sitem Dolu Şarkı! 01:56

Beyazdan Demet Akalına Sitem Dolu Şarkı!

Gökhan Tepe’nin de yer aldığı Türkan şarkısıyla ilgili sürpriz klip, Demet Akalın’ı ve konukları kahkaha krizine soktu!..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaxy Note 8'e Çin İşkencesi 02:40

Galaxy Note 8'e Çin İşkencesi

Samsung'un uzunca bir süredir beklenen yeni nesil tepe seviyesi akıllı telefonu Galaxy Note 8, birkaç hafta önce düzenlenen etkinlikle birlikte tanıtıldı. Elbette bu aşamadan sonra çeşitli işkence testleri de ortaya çıkm..

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe 00:16

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe

Hakkari merkez Oğul Köyü İnek Tepe bölgesinde güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti neticesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesi için hazırladığı silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi..

Gökdelenin Tepesinden Kaykayla Atlayan Adrenalin Tutkunları 00:41

Gökdelenin Tepesinden Kaykayla Atlayan Adrenalin Tutkunları

Bir grup macera sever paraşütçü ayaklarındaki kay kay'larla gökdelenden atlayarak eğlencenin tadını çıkarmışlar izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
8 Aralık 2017 Beyaz Show Fragmanı 01:11

8 Aralık 2017 Beyaz Show Fragmanı

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, Maide’nin Altın Günü filmi ile Ezgi Mola, sevilen oyuncular Gökçe Baha..

  • BETA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Nokia 8 Akıllı Telefon İncelemesi 24:18

Nokia 8 Akıllı Telefon İncelemesi

Nokia'nın tepe seviyesi telefonu Nokia 8'i inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nubia Z17s Akıllı Telefon İncelemesi 20:00

Nubia Z17s Akıllı Telefon İncelemesi

Nubia'nın tepe seviyesi ve özellikle fotoğraf konusunda iddialı telefonu Z17s'i inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Migrenin Belirtileri Nelerdir 03:13

Migrenin Belirtileri Nelerdir

Migren aşama aşama oluşur. İlk aşamada migrenin başlayacağını hissettiren birtakım durumlar yaşanır. Kişi kendini halsiz, keyifsiz ve gergin hissedebilir. Onun arkasından auralı bir migrense hastanın gözünün önünde ışıkl..

  • NABIZ tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal ve Gökhan'ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor! Sami, geçmişe ait gerçekleri itiraf etmeye başlamıştır. Cemal'in babası olduğunu söyleyen Sami, Gökhan ile de kardeş oldu..