#Terör

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı 00:37

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı Adana Valiliği otoparkında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı...

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le yaptığı ortak açıklamada İslamist terör ifadesi biz Müslümanları ciddi manada üzmektedir. Böyle bir ifade kullanılamaz, doğru değildir. Çünkü İslam ile terör bir araya ..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

“Alo 140” Terör İhbar Hattı Tanıtıldı 00:44

“Alo 140” Terör İhbar Hattı Tanıtıldı

Terörün önüne geçmek amacıyla kurulan “Alo 140” terör ihbar hattının tanıtım filmi için ünlü isimler kamera karşısına geçti. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerine yardımcı olma isteyen vatandaşların sıklıkla başvurduğ..

İçişleri Bakanı  Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviyesindeyiz 02:11

İçişleri Bakanı Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviy

İçişleri Bakanı Soylu, AA Editör Masası'na konuk oldu. Soylu, Bölücü terör örgütü PKK'ya katılımda son 30 yılın en düşük seviyesindeyiz. Bu, terör örgütünü ciddi bir şekilde demoralize ediyor. dedi...

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..

Terör Örgütü Yandaşları Afrin'i Savunan Gençlere Saldırdı 01:22

Terör Örgütü Yandaşları Afrin'i Savunan Gençlere Saldırdı

Kadıköy'de bir kafede oturan gençlere, terör örgütü yandaşları tarafından, Afrin operasyonunu savundukları için feci şekilde dayak atıldı. Terör örgütü yandaşlarının isyan ettiren görüntüsü kameralara yansıdı...

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te 24:48

Kandil'in Terör Kadrosu Raco Ve Cinderes'te

TVNET'in sınır hattından yaptığı Afrin Özel programına konuk olan Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen, PKK'nın asıl hedefi Cinderes. Terör örgütünün 1984'te ilk şekillendiği yer burası. Bu yüzden Cinderes, terör ..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! 01:36

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar!

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! İzle..

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu 00:28

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlenen Pençe Harekâtı devam ediyor. İşte Hakurk'taki terör hedeflerinin füzelerle imha edildiği o anlar...

Terör Yuvalarına Büyük Harekat 00:56

Terör Yuvalarına Büyük Harekat

Terör Yuvalarına Büyük Harekat İzle..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı 00:49

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde ünlü eğlence mekanı Reina’da gerçekleştirilen silahlı terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybedetti, 69 kişi yaralandı. Reina saldırısını o sırada olay yerinde eşiyle birli..

  • PengoTV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1968-1980 Terör Olayları İzle 08:01

1968-1980 Terör Olayları İzle

Tuna Huş'un 1968'de başlayıp 1980 yılına kadar devam eden iç karışıklıklar ve terör olayları hakkındaki anlatımı. 1968-1980 terör olayları ile ilgili görüntüler...

Terör Örgütü FETÖ'cü Komedyene Müebet Hapis İstemi 01:47

Terör Örgütü FETÖ'cü Komedyene Müebet Hapis İstemi

Terör Örgütü FETÖ'cü Komedyene Müebet Hapis İstemi Yurt haberleri..

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha 01:05

Abd'den Terör Örgütü Ypg'ye 60 Tır Dolusu Silah Daha

ABD, teröristlere 60 TIR dolusu ağır silah daha gönderdi. ABD'nin terör örgütü YPG'ye yaptığı son sevkıyatta, zırhlı hummer araçlar, pikaplar, roketler, otomatik makineli tüfekler, havan topları ve dürbünler de bulunuyor..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe 02:28

Hakkari'de Terör Örgütüne Büyük Darbe

Hakkâri’de yürütülen operasyonda, yıllardır terör örgütü tarafından barınma alanı olarak kullanılan ve stratejik öneme sahip olan bölgeler teröristlerden arındırılarak kontrol altına alındı...

Ankara'da Terör Örgütü DEAŞ'a Operasyon 29 Gözaltı 02:10

Ankara'da Terör Örgütü DEAŞ'a Operasyon 29 Gözaltı

Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon kapsamında, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'deki Diğer Terör Yuvalarını Da Birer Birer Dağıtacağız 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'deki Diğer Terör Yuvalarını Da Birer Bir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah yarın öbür gün, kısa bir süre içinde Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki diğer terör yuvalarını da birer birer dağıtacağız. dedi...