#Terörden temizlendi

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu 02:50

17 Ay Sonra Cerablus Huzura Kavuştu

Fırat Kalkanı operasyonu ile terörden temizlenen Cerablus'ta hayat normale döndü. 17 ay sonra huzur ortamının sağlandığı bölgede, nüfus 150 bine çıkarken, 19 olan okul sayısı 108'e çıkarıldı...

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu 01:02

Erdoğan Sınır Ötesi Operasyonunu Resmen Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu duyurarak, Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz dedi...

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi 03:22

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı, PYD/PKK'dan ele geçirildi. Burseya Dağı'nı terörden temizleyen TSK ve ÖSO birlikleri, Afrin'i işgal eden terör örgütünün ABD'nin desteği ile inşa..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Afrin'deki Terörün Kaynağı Bir 05:29

Afrin'deki Terörün Kaynağı Bir

TSK Afrin'i terörden temizlemek için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattı...

'Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı İle Afrin'i Temizlediğinde Evimize Döneceğiz' 02:39

'Türkiye, Zeytin Dalı Harekatı İle Afrin'i Temizlediğinde Evimize Döne

Terör örgütü PYD/PKK'nın zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan Afrin sakini Selahattin, Zeytin Dalı Harekatı'yla terörden arındırılmasının ardından memleketine geri dönmenin umuduyla yaşıyor...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz 00:42

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Süreyi Sınırı Biz Tayin Edeceğiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ; Süreyi, sınırı biz tayin edeceğiz. Bölge terörden temizlenene kadar geçecek zaman ne kadarsa, o kadar süre Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye bölgede kalmaya devam edecektir.” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı 02:03

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'ın da katılımıyla Afrin kırsalında terörden arındırılan bölgelere sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapıldı...

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal 00:44

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terör örgütleri PKK/PYD/YPG'den temizlemesi Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenciyi pek bir rahatsız etmiş. Afrin'in terörden arındırılmasını lokum dağıtarak ku..

Türkiye'den Fırat Kalkanı Bölgesine Yatırım 02:18

Türkiye'den Fırat Kalkanı Bölgesine Yatırım

Suriye'nin kuzeyinde, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerde Türkiye'nin desteğiyle yaptırılan tesislerin açılışı gerçekleştirildi...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsrail Hesap Verecek 02:34

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsrail Hesap Verecek

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İsrail, estirdiği terörden dolayı hesap vermezse, aymazlığı giderek artıyor. O yüzden İsrail, hesap verecek. dedi...

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler 01:45

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda askerlerle iftar yaptı. Korgeneral Temel, beraberinde askeri yetkililerle Kilis Valiliğince organize ed..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Afrin'de Patlama: 10 Ölü 00:22

Afrin'de Patlama: 10 Ölü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile terörden temizlediği Afrin'de Kawi kavşağında bomba yüklü bit araç patladı. Olayda 6 sivil hayatını kaybederken 20'den fazla kişi de yaralandı...

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..