#Tespit

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Böbrek Taşı 00:33

Böbrek Taşı

Böbrek taşının tespit edilmesi için öncelikle görüntüleme yöntemlerine başvurulur. Ultrasonografinin yeterli olmadığı durumlarda spiral tomografiye başvurulur. Bu şekilde üreter sistemin herhangi bir yerinde bulunan taş ..

  • NABIZ tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Suriye'de Ateşkes İhlalleri 02:00

Suriye'de Ateşkes İhlalleri

Suriye'de Ateşkes İhlalleri Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki ateşkesi izleyen Türk-Rus komisyonundaki Rus tarafının son 24 saat içinde 4 ateşkes ihlali tespit ettiğini duyurdu. Açıklamaya göre Türk tarafı 1 ateşkes i..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

 Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet 01:04

Kıyılarımız Milli Sahil Gözetleme Radarımıza Emanet

Düşük çıkış gücü ve uygulanan özel dalga biçimleri sayesinde tespit ederken tespit edilmeme özelliğine sahip Serdar, özellikle kritik kıyı bölgelerine yaklaşan tehditlere karşı etkin şekilde müdahale edebiliyor...

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Edirne'de FETÖ Operasyonu 02:08

Edirne'de FETÖ Operasyonu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi olayında aktif olarak bulunduğu tespit edilen 3 SAT komandosunun yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul-Edirne Otoyolu'nun Edirne gişeler çıkışında arazi kısmında tespit edilerek y..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir 01:57

Kulak Çınlaması Nasıl Tedavi Edilir

Kulak çınlamalarının yüzde 95'inde herhangi bir sorun tespit edilemez. Yüzde 5'inde ise kulakla ilgili problemler ya da tümör gibi beyinle ilgili rahatsızlıklar kulak çınlamasının nedeni olarak tespit edilebilir. Kulak ç..

  • NABIZ tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..