#The miraz 10 adimda motivasyon

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz) 07:48

Geçiçi Olarak Devre Dışı Olmak (psikoz)

Psikotik olmak demek, geçici olarak gerçeklerden kopmak demektir, bu rahatsızlık algılamayı ve algıları işlemeyi değiştirir. Öncelikle anlam algılamaları (idrak etme) özgün idrak haline gelir ve düşünce çağrışımsal atl..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Mükemmel bir sürüş..... 03:22

Mükemmel bir sürüş.....

Mükemmel bir sürüş.....!????❤️ Hayatta böyle değil mi? Asıl yetenek, zirveden düşerken bile yara almadan, zarar görmeden inebilmektir....!???????? #fashion #devops #yönetim #motivasyon #mühendislik #yapayzeka #kişis..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve .. 00:57

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve ..

Bu risk akılcı bir risk değildir; Güvenlik sorunun temeli, Bilgi eksikliğidir ve potansiyel risk oluşturur. Riski ortadan kaldırabilmek için; riskin tespit edilmesi, riskin değerlendirilmesi, riskin en aza indirilmesi..

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu 05:37

Hababam Sınıfı’nın Unutulmaz Sahnesi Kırıkkale’de Gerçek Oldu

Kırıkkale’de ilkokul öğrencileri 'Hababam Sınıfı' filminde olduğu gibi derslerini okul bahçesinde kurulan sıralarda yapıyor. Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın unutulmaz sahnesi, korona virüs nedeniyle ..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..