#Thy

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot 01:37

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yer alan Düsseldorf Uluslararası Havalimanına şiddetli fırtına yüzünden iniş yapamayan uçaklar ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Birçok ülkeden gelen uçakların inemediği pis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Şapşik Kabin Görevlisi 02:26

Şapşik Kabin Görevlisi

Uçuştan önce genelde hosteslerin yaptığı uyarı ve işaretleri bu host arkadaş oldukça eğlenceli bir şekilde ifade etmiş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Hosteslerle Halay Çektiler 00:36

Uçakta Hosteslerle Halay Çektiler

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne almak üzere Muş'un Varto ilçesinden İstanbul'a gelen '11 Köyün Koro ve Orkestrası' üyeleri uçakta hosteslerle birlikte şarkı söyleyip halay çekti...

 Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu 02:19

Otomatik Introducing 'soothe' By Intuitive Guitarist Shambhu

Shambhu is A BREATH OF FRESH AIR who brings with him music to soothe the soul and the mind. ~ThisIsTheLatest.com BRILLIANT! ~Songwriting Magazine SOOTHE overflows with inspired compositions and exquisite performanc..

10 bin metre yükseklikte doğdu! 01:32

10 bin metre yükseklikte doğdu!

Afganistan'dan İngiltere'ye kaçan yolcuları taşıyan THY uçağında Soman Noori'nin doğum sancıları başladı. Havva ismi verilen bebek 30 bin feet yükseklikte doğdu...

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:40

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

12 “o” CLOCK Movie Teaser | RGV | Makrand Deshpande | MM Keeravani | Ram Gopal Varma 01:47

12 “o” CLOCK Movie Teaser | RGV | Makrand Deshpande | MM Keeravani | R

12 “o” CLOCK Movie Teaser on RGV Official Channel. 12 “o” CLOCK, a Company Production is directed by Ram Gopal Varma. Music composed by MM Keeravani. #12oCLOCK Latest 2020 Telugu Horror Movie ft. Makrand Deshpande, Mithu..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör 06:16

4 Transferi Bitirdik Yeni Teknik Direktör

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezon için 4 futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ve teknik direktör konusunda hafta başında karar vereceklerini açıkladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kulübün yıllı..

  • SPORCU tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
60 Saniye Film İzle 1:57:57

60 Saniye Film İzle

Daha önce araba hırsızlığı yapmış olan Memphis’in kardeşi de araba hırsızıdır ve aldığı bir iş fiyasko olunca kardeşinin patronu kardeşini öldürecektir.Memphis ise kardeşi için eski arkadaşlarını toplar ve 50 araba çalma..

  • Tv Series tarafından
  • 8.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Afganistan'da tahliye edilen Türkler Kabil Havalimanı'ndaki kaosu görüntüledi 00:58

Afganistan'da tahliye edilen Türkler Kabil Havalimanı'ndaki kaosu görü

Afganistan'dan tahliye edilen Türkler, Kabil Havalimanı'nda yaşananları görüntüledi. Görüntülerde havalimanı pistinde yüzlerce kişi yer alıyor. Türk askerlerinin, THY uçağının kalkışı sırasında çevrede geniş güvenlik önl..

American Horror Story 8. Sezon Teaser 00:45

American Horror Story 8. Sezon Teaser

American Horror Story 8. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Eylül Çarşamba Günü Fx'de » American Horror Story Çarşamba Günleri Saat 10:00pm FX'de » Oyuncular: Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

Arrow 5. Sezon 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Arrow 5. Sezon 21. Bölüm 2. Fragmanı

Arrow 5x21 Extended Promo/Preview Honor Thy Fathers Arrow Season 5 Episode 21 Extended Promo Arrow 5x21 Extended Promo Honor Thy Fathers (HD)..

Ateşli  Aynasızlar Film İzle 2:00:20

Ateşli Aynasızlar Film İzle

117 dakika süren Ateşli Aynasızlar filmi 2013 yapımı komedi filmidir. FBi ajanı olan Katerina James (Sandra Bullock), Rus gangster isimli çeteyi yok etmek amacındadır ve ona yeni bir ortak gelir. Fakat bu ortak Boston Po..

  • Tv Series tarafından
  • 6.511 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı 25:29

Başkan Trump Enerji Bağımsızlığının İcra Emrini İmzaladı

Trump Amerika zengin yapacak bu yeni icra emri temin edeceğini söyledi. President Trump signs energy independence executive order Trump assures this new executive order will make America wealthy again...

Beşiktaş'a Özel Uçak 01:23

Beşiktaş'a Özel Uçak

Beşiktaş'a Özel Uçak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın İtalya'nın Napoli takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, sponsoru Türk Hava Yolları (THY) tarafından gerçekleştirilen uğurlama töreniyle İtalya'ya gitti...

Biometrix - Still Awake 03:12

Biometrix - Still Awake

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I'm still wide awake Can't sleep but I'm never looking back now Can't eat but I'm never looking back now. Can't fight the feeling I'm still wide awake tonight Clock..

Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu! 00:56

Bogdanovic'in Alternatifi Bulundu!

NBA takımlarından Sacramento Kings ile büyük ölçüde anlaşan Bogdan Bogdanovic'ın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Kızılyıldız'dan Marko Guduric ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki 1.96'lı..

  • OFSAYT tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

Breathe - Into The Shadows | Official Logo Motion | Amazon Original | July 10 00:59

Breathe - Into The Shadows | Official Logo Motion | Amazon Original |

Amazon Prime Video is back to make you sit at the edge of your chair as it presents to you the official motion logo of Breathe - Into The Shadows. nnThrough the light or the shadows, we will make sure you come back Siya...

Breathe - Into The Shadows | Official Logo Motion | Amazon Original | July 10 00:59

Breathe - Into The Shadows | Official Logo Motion | Amazon Original |

Amazon Prime Video is back to make you sit at the edge of your chair as it presents to you the official motion logo of Breathe - Into The Shadows. Through the light or the shadows, we will make sure you come back Siya...

BROSE BASKET BAMBERG 78-83 FENERBAHÇE  MAÇI 00:09

BROSE BASKET BAMBERG 78-83 FENERBAHÇE MAÇI

THY Euroleague 26. Hafta Maçında Fenerbahçe, Almanya’da Brose Baskets Bamberg ile Karşılaştı. Mücadeleyi Fenerbahçe 78-83 Kazandı...