#Toren

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzalandı 12:40

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzala

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalanması dolayısıyla düzenlenen tören, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liz Truss'ın video konferans yöntemi..

Kadın Askerin Top ile İmtihanı 01:12

Kadın Askerin Top ile İmtihanı

Askeri tören sırasında patlatılması gereken topun başına kadın asker geçmiş. Kadın asker topun pimini çekmek için defalarca uğraşsa da başarılı olamamış ve yardımına komutanı yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı 01:19

Annesine, Şehit Babasının Şapkasını Taktı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde görev esnasında geçirdiği kaza sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Ramazan Günaydın için memleketi Adana'da tören düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu...

Polis memuru çatışmada şehit oldu 02:25

Polis memuru çatışmada şehit oldu

DAHA 26 YAŞINDA GÖREV AŞKIYLA YANAN BİR POLİS MEMURUYDU ERCAN YANGÖZ.. DÜN BODRUM'DA SİLAH KAÇAKÇILARIYLA ÇATIŞMAYA GİRDİ, GÖREV ARKADAŞIYLA BİRLİKTE YARALANDI, AMA KURTARILAMADI... BUGÜN MEMLEKETİ DENİZLİ'DE TÖREN VARDI..

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti 00:50

Başbakan Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nü Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.İzmir'de yarın gerçekleştirilecek Ege Ekonomik Forumu'na katılmak üzere kente gelen Yıldırım, Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.Başbak..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı 14:48

Demet Akalın Süperstar Ajda Pekkan’a Neden Takıldı

TİM Maslak Show Center'da düzenlenen ödül törenine, Murat Yıldırım, Esra Erol, Soner Sarıkabadayı, Berkay, Yavuz Seçkin, Banu Parlak, Mahmut Tuncer, Emre Aydın, Ebru Yaşar, Yaşar İpek ve Demet Akalın gibi ünlü isimler ka..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner Özkul Verdi 00:51

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner

Türk sinemasının usta ismi, 'Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hoca'sı, Yeşilçam'ın 'Yaşar Usta'sı Münir Özkul 93 yaşında İstanbul'daki evinde yaşamını yitirdi. Münir Özkul, uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele e..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferhan Şensoy’a veda 03:46

Ferhan Şensoy’a veda

Geçtiğimiz salı günü hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy, son yolculuğuna uğurlandı. Şensoy için Ses Tiyatrosu'nda tören düzenlendi. Sanatçının cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan ikindi namazına müteakiben Zin..

Meksika’da havai fişek kazası- 15 yaralı 03:33

Meksika’da havai fişek kazası- 15 yaralı

Meksika'nın Hidalgo eyaletinde düzenlenen dini tören sırasında havai fişeklerin patlaması sonucu 15 kişi yaralandı...

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..