#Tvnet

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi 02:52

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi

Yeni Şafak Köşe yazarı Ayşe Böhürler TVNET'te katıldığı Akıl Odası programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Böhürler, Abdullah Gül'ün aday gösterilmeye çalışılmasının sebebinin seçimi ikinci tura taşıyıp b..

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz' 03:48

'Kudüs'ü Savunmayan Vatanını Da Savunmaz'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İşgale karşı ses ver' sloganıyla Taksim'de düzenlediği protestolara katıldı. Karagül 'Bu Kudüs'ün ikinci kez işgalidir bu. Tam 101 yı..

İzmirli Seçmen 'Oyum Erdoğan'a' Dedi 00:28

İzmirli Seçmen 'Oyum Erdoğan'a' Dedi

TVNET seçim ekibine konuşan İzmirli bayan seçmen: İstanbul ve Ankara'da olanaklar daha fazla. İzmir'in değişmesi için ben oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim dedi...

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..