#Türk sahil güvenlik

X-Men- Birinci Sınıf - Sahil Savaşı (4) 02:59

X-Men- Birinci Sınıf - Sahil Savaşı (4)

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi 05:26

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi "Comodo Mobil Anti

Uygulamanın linkleri https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comodo.cisme.antivirus https://apps.apple.com/tr/app/comodo-mobile-security/id1448853386?l=tr Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Comodo..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti 00:39

Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti

Çankırı Devlet Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, 30 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nd..

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında 00:39

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında

Adana’da Patlama Anı Güvenlik Kameralarında Adana’da valilik otoparkında gelen patlama iş yeri kameralarına an be an yansıdı. Adana’da valilik otoparkında bombalı araçla yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ..

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar 03:05

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar

Netsparker nedir? Netsparker,bir web uygulaması güvenlik tarayıcısıdır.Otomatik olarak bir web sitesini uygulama seviyesindeki güvenlik açıklarına karşı analiz edip güvenlik açıklarını raporlar. Ek olarak raporlamanın b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 00:28

Denizli'de Bisiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, bir apartmanın giriş katındaki bisiklet hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanda oturan A.Ö, bisikletinin çalındığı gerekçesi..

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında 00:23

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında El yapımı patlayıcıyla saldırı güvenlik kamerasında Sancaktepe'te dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırgan, vatandaşların en yoğun olduğu saatte el yapımı ..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında 01:19

Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Ordu'da bir iş yerindeki telefon hırsızlığı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesinde cep telefonu satışı yapan iş yerine gelen zanlı, kendisini polis olarak tanıtarak cep telefonu ..

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

Yaşlı Kadının Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında 01:54

Yaşlı Kadının Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında

Yaşlı Kadının Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında Bursa’da yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının karıştığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı...

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü 01:23

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü

İsrail Güvenlik Güçleri, Bir Filistinli Genci Vurarak Öldürdü İsrail güçlerinin, Batı Şeria'daki Kalendiya kontrol noktasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle bir Filistinliyi vurarak öldürdü..

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

İngiltere'de Erdoğan'a Dua Eden Güvenlik Görevlisi 01:20

İngiltere'de Erdoğan'a Dua Eden Güvenlik Görevlisi

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimde kazanması için Kur'an okuyup dua eden güvenlik görevlisinin sözleri kendisiyle konuşan kadını duygulandırdı. Türkçe'yi İzmir'de Ege Üniversitesinde okurken öğren..

Samsun'da 72 Yaşındaki Kişinin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında 01:11

Samsun'da 72 Yaşındaki Kişinin Darbedilmesi Güvenlik Kamerasında

Samsun'da 72 yaşındaki kişinin darbedilmesi güvenlik kamerasında Samsun'un Bafra ilçesinde 72 yaşındaki kişinin darbedilmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi...

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:01

Restorandan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Antalya'nın Akseki ilçesinde, restorandan yapılan hırsızlık güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Jandarma ekipleri, Akseki-Seydişehir karayolu Gölbaşı mevkisindeki restorandan odun motoru ile elektronik malzemelerin ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 6 yıl önce
100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:49

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

İstanbul Ümraniye ve Maltepe'de girdikleri PTT, eczane ve evlerden yaklaşık 100 bin lira çalan hırsızlar, polis ekipleri tarafından yakalandı. İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Ümraniye Dudullu'da PTT ve eczanelerden 11 hırsız..

Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA Teslim edildi. 00:59

Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA teslimatlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Artırılmış görev süresi Geliştirilmiş hedef tespit algoritması Artırılmış otonomi SSB - S..

Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muazzam Şov 01:00

Michael Jackson Şarkısına Kendini Kaptıran Güvenlik Görevlisinden Muaz

Rusya'da buz hokeyi maçı sırasında bir güvenlik görevlisi yaptığı dans ile büyük beğeni topladı. Kameraların kendisini çekmesiyle dans etmeye başlayan adam tüm salonu kendisine hayran bıraktı...

  • Cowboy tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu Toplandı 01:03

Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu Toplandı

Milli Güvenlik Kurulunun 2017 yılındaki ilk toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı...

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında 05:09

Darbe Gecesi 2. Ordu'da Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı karargahında yaşananlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı...

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi! 00:35

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi!

ABD'nin Illinois eyaletinde bir bankayı soyguna gelen silahlı hırsız rastgele ateş etmeye başlıyor. O sırada cesur güvenlik görevlisi bir anda silahını çekerek soyguncuyla çatışmaya giriyor. Çatışma sonrası soyguncu ölür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce