#Ulaştı

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi 01:38

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurb..

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü 00:36

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü

5 bini aşkın Suriyeli Cerablus'a Döndü Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerden, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında huzura kavuşan Cerablus'a dönenlerin sayısı 5 bin 176'ya ulaştı...

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı 02:20

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı A AA Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un çevre köylerinden kaçan siviller Irak Ordusunun kontrolü altın..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış 02:05

Mit’e İki Darbe İhbarı Yapılmış

Meclis FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, o güne ilişkin birçok yeni bilgiye ulaştı. Onlardan biri de, MİT’e iki ayrı askerin ihbarda bulunduğu oldu. Ancak onlar bir darbe olacağını değil de, MİT müsteşarına ..

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..

Gitar Çalarken Tesadüfen Vodafone Arena Yakınındaki Patlama Anını Kaydeden Gençler 00:40

Gitar Çalarken Tesadüfen Vodafone Arena Yakınındaki Patlama Anını Kayd

Anadolu yakasında bir parkta gitar çalan gençler, o anda cep telefonuyla çekim yapıyordu. Arka planda kalan Beşiktaş'ta bir anda alevler gökyüzüne yükseldi, bir kaç saniye sonra ise patlama sesi gençlerin oturduğu parka ..

  • PengoTV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor 02:55

Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor

İstanbul Çamlıca'da televizyon kulesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kule yüksekliği 95 metreye ulaştı. Projeyle ilgili ayrıntıları A Haber muhabiri Ramazan Almaçayır aktardı…..

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Türk Bilim Ekibi Antartika'da 01:19

Türk Bilim Ekibi Antartika'da

24 Şubat'ta yola çıkan 9 kişilik bilim ekibi, Antarktika'ya ulaştı. Ekip, sefer ortağı olan Ukrayna'ya ait Vernadsky Araştırma İstasyonu'na yerleşti. İstasyonda Ukrayna'nın yanısıra Türk bayrağı da dalgalanmaya başladı...

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar 00:54

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar

İki bebeğin birbirlerini defalarca öptüğü ve sonra kahkahalara boğulduğu video en çok izlenenler arasına girdi. Videonun nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. Ancak internete yüklenir yüklenmez pek çok site bebeklerin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon viskisine rağbet artıyor 01:04

Japon viskisine rağbet artıyor

Japonya'da 1924 yılında ilk defa üretilen viski dünya piyasalarında bir süre öncesine dek pek tercih edilen bir içki değildi. Ancak günümüzde Japon markaları, bir zamanlar taklit ettikleri İskoç viskisi ile rekabet edebi..

  • Umut Tv tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugatti Chiron'un Çılgın Hızlanması 00:24

Bugatti Chiron'un Çılgın Hızlanması

Bugatti Chiron ile 21 saniyede saate 351 kilometre hıza ulaştı. O anlara siz de ortak olun.16 saniyede ise saate 320 kilometre hıza ulaşıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Brexit Resmen Başladı 01:37

Dünya Haber: Brexit Resmen Başladı

İngiltere Başbakanı Theresa May'in dün AB anlaşmasının birlikten ayrılmayı düzenleyen 50. maddesi uyarınca imzaladığı mektubu Brüksel'e ulaştı...

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor 01:34

Bıyıklarını 47 Yıldır Kesmiyor

Çankırı'da yaşayan 80 yaşındaki Necati Çelik'in 47 yıldır kesmediği bıyıkları, 2 metre 60 santimetreye ulaştı...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Sürekli Yemek Yeme Arzusu 8 Aylık Çocuğu 17 Kiloya Ulaştırdı 02:53

Sürekli Yemek Yeme Arzusu 8 Aylık Çocuğu 17 Kiloya Ulaştırdı

Hindistan'da yaşayan 8 aylık Chahat Kumar isimli bebek 17 kilo! Sürekli yemek yeme arzusuna neyin neden olduğu bilinmezken bebek 4 yaşındaki bir çocuğun kilosuna ulaştı. Uyumakta ve nefes almakta zorlanan Chabat yemek ye..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar 00:54

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar

16 Nisan'da sandıktan çıkan milletin kararını tanımamakta ısrar eden marjinal gruplar bir haftadır eylem yapıyor. Çok az sayıdaki bu demokrasi düşmanları öfkelerinden ne yapacaklarını şaşırdı. Evet tercihinde bulunan vat..

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta 01:47

Mahrem İmam Listesi Mikro Kartta

Dün başlayan ve bin 157 şüphelinin gözaltına alındığı mahrem imam operasyonu, ele geçirilen bir mikro kartla başladı. Emniyet'in yeni imamını gözaltına alan polis, şüphelinin üzerindeki mikro kartın şifresini çözünce bin..

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları 01:19

Ç. Rizespor Maçı Bitimi Fenerbahçe Yorumları

Fenerbahçe, Rizespor'u Sow'un son dakika golü ile 2-1 mağlup etti, üst üste 4. galibiyetine ulaştı... Spor otoriteleri yorumluyor..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..