#Ulaşım

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü 01:09

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü A AA Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendilerinden başka toplu ulaşım aracı görmek istemeyen taksiciler, iki otobüs şoförünü linç etmeye çalıştı. Şoförleri polis ve vatandaşlar k..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Tayland'da sel felaketi can aldı 00:50

Tayland'da sel felaketi can aldı

Tayland'da aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinde en az 14 kişi yaşamını yitirdi. Felaketten en çok turistlerin yoğun olduğu güney bölgeleri ve adalar etkilendi. Sel suyunun yüksekliği bazı bölgelerde 1,5 metrey..

Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada 00:56

İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada

İzmir'de, şehir içi ulaşım yapan İZBAN treninde, iddialara göre bir grup genç, aşırı gürültü yaptıkları için kendisini uyaran yolcuların üzerine yürüdü. Trendeki dehşet anlarında bir yolcu aldığı bıçak darbesiyle hafif y..

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Yıldırım Tünel Açma Töreninde İş Makinesi Kullandı 01:18

Yıldırım Tünel Açma Töreninde İş Makinesi Kullandı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir ve Manisa arasındaki ulaşım süresini önemli ölçüde kısaltacak Sabuncubeli Tünelleri'nin ışık gördü törenine katıldı...

Başbakan Yıldırım Tünel Açma Töreninde Araba Kullandı 01:47

Başbakan Yıldırım Tünel Açma Töreninde Araba Kullandı

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir ve Manisa arasındaki ulaşım süresini önemli ölçüde kısaltacak Sabuncubeli Tünelleri'nin ışık gördü törenine katıldı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu 01:00

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde esnaf Gökhan Karşılar, mahallesinde ihtiyaç duyanlara otomobili ile ücretsiz ulaşım sağlıyor, ehliyeti olanlara aracını hiçbir bedel beklemeden ödünç veriyor...

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü 00:30

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde taşan dereler yollarda hasara neden oldu, ulaşım ..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Hovbo Hover Board İncelemesi 19:56

Hovbo Hover Board İncelemesi

Hovbo'nun iki tekerlekli ulaşım aracı Hovbo hover board'ı sizler için inceledik. Kullanması oldukça kolay ve zevkli olan Hovbo hover board'u, kritik parçalarının detaylarına girerek anlattık...

  • BETA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı 00:50

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı

Dünyanın en yoğun ulaşım noktası olan John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın ana su boruları patladı. Yolcuların bagajları sular altında kaldı. Havalimanında ardı ardına rötarlar yaşanıyor. Saatlerdir bekleyen yolcu..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua 01:54

Otobüs Şoförlerinden Mehmetçiklere Şafak Vakti Dua

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri'nde (MOTAŞ) görevli sürücüler, her sabah Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla dua ediyor...

Dünya'nın En Küçük Motorsikleti 04:53

Dünya'nın En Küçük Motorsikleti

Şuana kadar pek çok insan büyük araçların nasıl olduğu hep merak etmiştir. Peki ya hiç en küçükleri hiç merak ettiniz mi ? İlk bakışta oyuncak sanılsa da bu taşıtlar sadece küçük versiyonlarıdır. Bu video da sizler için ..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı) 01:28

Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı)

Metroda, Otobüste, Vapurda her an şarkı söyleyebilen Emin Karadayı büyük ilgi görüyor. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında söylediği şarkılarla ünlenen Fethiye'li müzisyen son dönemde sosyal medyada ilgi odağı oldu...

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüme Susayanların Kamyonu 01:14

Ölüme Susayanların Kamyonu

Afrika'da yerel halkın ulaşım amaçlı kullandığı bir kamyon sürücüsü adeta mal gibi kasaya yüklediği insanların canını hiçe sayıp saçma sapan hareketler sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek 00:16

Bayramda Ulaşımın Ücretsiz Olduğunu Bilmeyenleri Trollemek

Ülkemizde bir çok belediye bayram günlerinde belediyenin ulaşım araçlarını ücretsiz yapıyor. Bu durumu bilmeyen yolcular sanki kendi kartı okutuyormuş gibi yapan genç tarafından trollenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce