#Uludag

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.427 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köksal Baba'dan Cardozo'ya Seri Yumruklar 00:15

Köksal Baba'dan Cardozo'ya Seri Yumruklar

Biliyorsunuz ki ünlü kabadayı köksal baba Trabzonsporlu Trabzonsporun aldığı olumsuz sonuçlardan dolayıda tesislere ziyarete gitmek istemiş ve özel şoförüylede gitmiş Cardozo-Sefa Yılmaz-Alper Uludağ üçlüsü Babayı karşıl..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum 01:14

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor 01:06

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu 00:58

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Ormanda Tuzağa Yakalanan Ayı 07:34

Ormanda Tuzağa Yakalanan Ayı

Uludağ da bir ormanda gezen grubun, tuzağa yakalanan ayıyı farkedip,yetkililere haber vermesiyle olay yerine gelen veteriner hekim tarafından uyusturularak kapandan kurtarılma operasyonu...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Şeyler Fragman 23 Haziranda Sinemalarda 02:26

Tatlı Şeyler Fragman 23 Haziranda Sinemalarda

İki modacı arkadaş; defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkmaları sırasında, arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren, yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de..

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi 01:02

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi

Bursa'da Uludağ Üniversitesi (UÜ) yerleşkesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na tahsis edilen 100 hektarlık geyik yetiştirme alanındaki geyikler, aç kalan köpekler tarafından yenild..

Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış 05:38

Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış

Uludağ’ın zirvesinde eğitim gören dağcılar, kar fırtınası ve poyrazla ölümüne mücadele etti...

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor 05:39

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor

Uludağ Üniversitesi'nde atçılık yüksek okulunda eğitim gören genç kızlar, her gün ahıra girip atların bakımını yapıyor, nallarını çakıyor...

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Gülşen'den Hayranlarına Müjdeli Haber Gülşen'in Yeni Şarkıları Yolda 02:28

Gülşen'den Hayranlarına Müjdeli Haber Gülşen'in Yeni Şarkıları Yolda

Uludağ'da hayranlarıyla buluşan Gülşen, çalışmalarıyla ilgili müjde verdi. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hızlı Şekilde Takip Edebilirsiniz...İ..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın'ın Alışveriş Sırrı  Demet Akalın 120 Bin TL'lik Kombiniyle Olay Oldu 02:20

Demet Akalın'ın Alışveriş Sırrı Demet Akalın 120 Bin TL'lik Kombiniyl

Uludağ'da sahne alan Demet Akalın muhabirlerin sorularını yanıtladı. 120 bin TL'lik günlük kombini ile çok konuşulan Akalın, alışveriş sırlarını anlattı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak ..

  • BETA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor 02:19

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, grafiti sanatçıları tarafından trafo binalarına kadına şiddet, trafik kuralları, madde bağımlılığı, kan bağışı gibi konularda sosyal mesajl..

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Semih Öztürk'ten Survivor 2018 Yorumu Gönüllüler All Star'ı Bozguna Uğrattı 01:14

Semih Öztürk'ten Survivor 2018 Yorumu Gönüllüler All Star'ı Bozguna Uğ

Eski Survivor yarışmacısı ve ünlü yorumcu Semih Öztürk, Uludağ'da görüntülendi. Semih Öztürk, Survivor 2018'e dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm..

  • BETA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bursalı bisikletçi ölümden böyle döndü 01:50

Bursalı bisikletçi ölümden böyle döndü

Bursa’da antrenman yapan bisikletçi Uludağ'dan inerken virajı alamayınca bariyerlere girdi. Ölümden dönen bisikletçinin o anları aksiyon kamerasıyla saniye saniye kaydedildi...

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor 04:45

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor

İspanya başta olmak üzere Akdeniz’e komşu ülkelerde yetiştirilen yassı şeftali için Bursa Uludağ Üniversitesi Bahçe Bitkileri Bölümündeki araştırmalar devam ediyor...

Kestane Hasadı Başladı, Kilosu 15-20 TL'den Satışa Çıktı 06:37

Kestane Hasadı Başladı, Kilosu 15-20 TL'den Satışa Çıktı

Bursa’da Uludağ’ın eteklerinde kestane hasadı başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha iyi olması beklenirken, kestanenin kilosu 15-20 liradan satışa çıktı...

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

161 kilodan 98 kiloya düştü 02:15

161 kilodan 98 kiloya düştü

ŞEF TÜREV ULUDAĞ'IN GENÇLİĞİNDEN BU YANA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ. TARTIDA EN SON 161 KİLOYU GÖRDÜ. OĞLUNUN DÜNYAYA GELMESİYLE HAYATINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. SPOR VE DOĞRU BESLENMEYLE 5 AYDA NEREDEYSE İMKANSIZI BAŞA..

HAZİRANDA KAR SÜRPRİZİ 00:33

HAZİRANDA KAR SÜRPRİZİ

HAZİRANDA KAR SÜRPRİZİ..

Acıkan ayılar şehre indi! 01:11

Acıkan ayılar şehre indi!

BURSA ULUDAĞ’DA AÇ KALAN AYILAR ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ. ANNE AYI HEM KENDİNİN HEM DE YAVRULARININ KARNINI DOYURABİLMEK İÇİN HUMMALI BİR ÇALIŞMAYA GİRİŞTİ...

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı! 02:05

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı!

Ailesiyle pikniğe gittiği Uludağ'da odun toplamak isterken kaybolan 59 yaşındaki kadın 3 gün sonra sağ salim bulundu sadece su içerek hayatta kaldım diyen kadın kilometrelerce yürümüş!..

Bursa’da derede altın arıyorlar 02:50

Bursa’da derede altın arıyorlar

Uludağ’ın etekleri bu aralar 19. yüzyılın Kaliforniya’sını andırıyor. Dere kenarında dolaşan umut avcıları güne 10 gram altına yaklaştıklarını savunuyor...

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..