#Uygulama

Kamapp Messenger Reklam Filmi _Türkiye'nin İlk ve Tek Milli Formasını Giyen Uygulama 00:48

Kamapp Messenger Reklam Filmi _Türkiye'nin İlk ve Tek Milli Formasını

Bilelim ki, Milli benliğini bilmeyen Milletler başka Milletlerin avıdır. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin ilk yerli Messenger'ı Kamapp Messenger, Reklam Filmi sizlerle. haydi hayırlı olsun. Kamapp Mesajlaşma Uygulamas..

Rusya Metrosundaki bu uygulama bizde olsa ne olurdu? ???????????? 00:33

Rusya Metrosundaki bu uygulama bizde olsa ne olurdu? ????????????

ful spor artık. kim tutar bizi..

  • JET TV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ojeyi yapa bilen uygulama 00:29

ojeyi yapa bilen uygulama

parmağa oje sürmek bu kadar olamazdı..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Devler Liginde Maçın Skorunu Değiştiren Uygulama  Kamapp Messenger 00:43

Devler Liginde Maçın Skorunu Değiştiren Uygulama Kamapp Messenger

Yerli, Millî Ve Güvenilir Haberleşme Uygulaması. Kamapp Messenger ile internet ve cihazınızın varolduğu her yerde sevdiklerinizle mesajlaşabilir, konuşabilir ve görüntülü arama* yapabilirsiniz. Uygulamamızı indirip sevdi..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme 04:51

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda  inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! ------------------------------..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Yerli Tarayıcı 05:44

Yerli Tarayıcı "Vuhuv" İnceleme!

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Instagram Nedir 01:08

Instagram Nedir

Instagram fotoğraflar üzerinde filtre ve efekt uygulamalarına izin veren bir fotoğraf paylaşma ve düzenleme uygulamasıdır. İlk olarak iPhone için yapılmış olan bu uygulama Android işletim sistemine sahip cihazlarda da ku..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Kirpik Uzatma,Kaş Alma,Yüz  Maskesi Ve  Makyaj 07:25

Kirpik Uzatma,Kaş Alma,Yüz Maskesi Ve Makyaj

Kirpik bakımı,yüz maskesi,kaş alma ve makyaj yapmaya dair uygulama ve teknikleri videomuzda izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi 03:43

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Van Kedisi Takip Sistemi çalışmasıyla derinin altına yerleştirilen çip sayesinde kediye ait tüm bilgilere ulaşılabiliyor..

Burak Özçivit Saçlarının Dökülmesini Önlemek İçin Baba Olabilmeyi Riskemi Attı! 07:32

Burak Özçivit Saçlarının Dökülmesini Önlemek İçin Baba Olabilmeyi Risk

Burak Özçivit saçlarının dökülmesini önlemek için yaptırdığı uygulama öncesinde,uzmanların bu uygulama yapılırsa, hormonlar üzerinde olumsuz etkilerinden bahsedince yakışıklı oyuncu 'Baba olmam önemli değil, yeterki saçl..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini  Görme 00:53

Uygulamanın Yardımıyla, 3 D ' deki Tüm Restoran Menülerini Görme

Bu Uygulama, Bir Tüm Restaurant Menüsünü 3D olarak Görmenizi sağlar Artırılmış gerçeklik, bir akıllı telefon veya tablet ekranından bir sonraki Siparişinizi gerçek hayatta nasıl görünebileceğini görmenizi sağlar. KabaQ b..

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim 01:07

Samsung Galaxy Note8 Tutorial Eğitim

Kenar panelinde özel bir uygulama çifti oluşturmak için Uygulama Çifti'ni nasıl kullanacağınızı ve bunları Galaxy Note8'deki tek bir dokunuşla aynı anda başlattığınızı görün...

  • BETA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 6 yıl önce
iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici 00:11

iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici

Japonya'da yaşayan uygulama geliştiricisi Noshiro, iPhone X'in yüzü 3 boyutlu olarak tarayabilen kızılötesi TrueDepth kamerası ve Face ID yüz tanıma sistemini, görünmez olmak için kullandı. Noshiro, geliştirdiği uygulama..

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi 00:52

2 Milyondan Fazla Veriyi Çaldıran Tarayıcı Eklentisi

Stylish isimli tarayıcı eklentisi Google Chrome, Firefox ve Opera'da kullanılan ve Facebook dahil birçok sitenin arayüzünü özelleştirmenize yardımcı olan bir uygulama. Fakat, 2 milyondan fazla indirilen uygulamanın kulla..

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme 08:39

Her Türk'ün İzlemesi Gereken Video|Seyredelim İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşlar bu videomuzda dilimizin döndüğü kadar Seyredelim uygulamasını anlatmaya çalıştık inşallah bişeyler yapabilmişizdir.... Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak Türkiye için bişeyler..

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu 01:37

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu

İstanbul’da 5 Bin Polisle Huzur Oerasyonu İstanbul'un 39 ilçesinde, 5 bin polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Uygulaması adı verilen geniş çaplı asayiş operasyonu yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Yeditepe Huzu..

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor 01:44

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle D

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor Google'ın yeni nesil akıllı fotoğraf tarama uygulaması PhotoScan resmen yayınlandı. Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak..

İndirim sahtekarlığına son! 02:14

İndirim sahtekarlığına son!

İNDİRİMLİ SATIŞLARA YENİ DÜZENLEME GETİRİLDİ. TİCARET BAKANLIĞI YÖNETMELİKTE YAPTIĞI DEĞİŞİKLİKLE İNDİRİM UYGULANAN ÜRÜNÜN SON 1 AYDAKİ EN DÜŞÜK FİYATINI DA ETİKETE YANSITMA ZORUNLULUĞU GETİRDİ. UYGULAMA 1 MART'TA YÜRÜRL..

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız 01:22

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmaya

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı_ Artık Konuşmayacağız Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama ka..

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma 02:47

Doğal Yüz Kontürleme ve Aydınlatma

Yüz kontürleme, kısa bir anlatımla makyaj ile ideal yüz tipine yakınlaştırma tekniğidir. Yüz şekline göre uygun ürünlerle gölge ve ışık oyunu yapılır ve o kadar gözde büyütülüp korkulacak kadar zor bir uygulama değildir...

  • Kadınca tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..