#Valide i atik medresesi İlim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Erdoğan  Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Kaldı 01:15

Erdoğan Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Ka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı'nın Genel Kurulu'nda konuştu...

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma 00:31

Sen Sen Ol Alamandan Şaşma

Taşı Toprağı Altın Şehir başrollerinde Levent Kırca ve Ayşegül Atik'in yer aldığı 1979 yapımı Türk filmidir. Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. ..

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız 09:04

Topbaş Avrupa Yakasının Çöpünün Yüzde 25’ini Bertaraf Etmiş Olacağız

1,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılaması planlanan Türkiye’nin ilk Evsel Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi İnşaatı Sözleşmesi’nin imza töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Avru..

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia 04:15

Ceylin'in Katil Zanlısı İle İlgili Önemli İddia

Komşusunun evinde ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in komşusu, Katil zanlısı Ş.T., olaydan bir gün önce bana 'sizin güvenlik kamerası bizim kapının önünü görüyor mu?' diye sordu dedi. İzmir Ödemiş'te komşusunun e..

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Erzurum'un Tarihi Camileri 03:11

Erzurum'un Tarihi Camileri

Erzurum Ulu Camii, Toprak Damlı Camii, Yakutiye Medresesi, Lala Paşa Camii ve Abdurrahman Gazi Camisi...

Erdoğan Özbekistan'da Türbe Ziyaretinde Kur'an-ı Kerim Okudu 01:51

Erdoğan Özbekistan'da Türbe Ziyaretinde Kur'an-ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan ziyareti sırasında Buhara kentindeki Mir-i Arab Medresesi'ni ziyaret ederek medresenin türbe kısmında İnfitar Suresi'ni okudu...

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Kösem Sultanın Ölümü  03:32

Kösem Sultanın Ölümü

Osmanlı tarihinin demir ladylerinden olan ve iktidara da hükmetmiş olan Kösem Sultan gelini Hatice Turhan Sultan tarafından öldürüldü...

  • ANKA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı 00:59

Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragmanı

uşakları, Müslüman halk ile ecnebileri birbirine düşürmek için ne gerekiyorsa yapmakta kararlı. Silahları da ele geçirmeleriyle kan akıtmak için önlerinde bir engel kalmadı. Sultan Abdülhamid dışında! Haremde, sevda rüzg..

Dinozor Kurban Ederken Valideye Yakalanmak 02:56

Dinozor Kurban Ederken Valideye Yakalanmak

Bir adam oyuncak bir dinozoru kurban ettikten saniyeler sonra agresif anne ile yüzleşmek zorunda kalıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf 03:43

Duyduğumuzda Sinir Eden 15 Laf

Yeni bir Hayat Okulu ile daha beraberiz. Bu kez sinir eden lafları skeç haline getirdik. Facebook yerine face, anne yerine valide, rakip yerine rağkip, sevgili yerine hatun, şarkı yerine parça, sarma yerine dolma demek....

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor! 02:50

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor!

Kişinin ahlakını yüz şekli ele veriyor! Eski insanlar, insanları inceleyerek yüz yapısına göre kişilik analizi yapmışlar. Bu neredeyse ilim dalı olmuş. Yüz şekline göre sizde karakter analizi yapmak isterseniz mutlaka iz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki 02:08

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Tülün, ABD yönetimi büyükelçiliğin Kudüs'e taşınma kararı alarak, bu konuda tarafsızlığını yitirmiş, İsrail'i daha da cesaretlendirerek büyük bir katliam yapmasına yol açmıştır. dedi...

FIRAT NEHRİ KURUYOR 1:18:03

FIRAT NEHRİ KURUYOR

Fırat Nehri Kuruyor! Bu Ne Demek? Siyaset Bir Göz Boyamadır! İlim Kurulu Kurun! Gelecek Bitiyor! Sipariş Çocuklar! Hayat Bir Müslüman İçin O Kadar Berrak Ki...! Hız Demek Şeytan Demektir!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..